Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii care dăruiesc mai mult decât primesc

Top 4 zodii care dăruiesc mai mult decât primesc:

LOCUL 4: PEȘTI
Peștii obișnuiesc să se dăruiască trup și suflet, ba chiar să facă sacrificii de care sunt conștienți că le vor provoca durere, în relațiile de iubire. Peștele iubește într-un mare fel și este mereu atent la toate problemele partenerului de viață, având grijă de acesta ca de ochii din cap.

LOCUL 3: LEU
Leul dăruiește multă energie pozitivă celor din jur, însă de multe ori o face din cauza laturii sale narcisiste: mereu își dorește să fie în centrul atenției și lumea să îi aplaude calitățile de cuceritor. Cu alte cuvinte, Leul dăruiește ca să primească în schimb aplauze, cu toate că nu toată lumea îi va cânta în strună de fiecare dată.

CITEȘTE ȘI: CE GLUME NU SE FAC, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

LOCUL 2: FECIOARĂ
Fecioarele se dedică în integralitate relațiilor de prietenie și locului de muncă. Acestea nu așteaptă în schimb decât respect și prezență spirituală din partea celor din jur. Fecioarele pot fi foarte ciudate și neînțelese când vine vorba de exprimarea sentientelor și depunerea anumitor eforturi, însă tot timpul acestea acționează din inimă, chiar dacă nu este vizibil cu ochiul liber.

LOCUL 1: SĂGETĂTOR
Săgetătorul este cel mai darnic dintre toate semnele zodiacale. O inimă atât de mare ca a Săgetătorului și buna sa intenție rar vei mai întâlni pe lumea aceasta. Aceștia nu aleargă niciodată după funcții și onoruri, însă uneori simt nevoia ca și ceilalți să conștientizeze că efortul lor nu este în van. Săgetătorul poate trece ușor peste dezamăgiri pentru că viața acestuia este construită numai din dorința de a face bine și de a trăi împăcați sufletește.

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top