Connect with us

Revistateo.ro

Top 4 zodii care ascund secrete rusinoase

Astro-FUN

Top 4 zodii care ascund secrete rusinoase

4 zodii ascund lucruri de care le este rusine. Am aflat care sunt cele mai rusinoase secrete ale acestora.

Top 4 zodii cu secrete murdare

LOCUL 4: FECIOARA

In aparenta, nativul nascut in zodia Fecioara ‘sufera’ de o sinceritate debordanta, insa in trecutul ei se pot ascunde evenimente despre care nu ar dori niciodata sa vorbeasca. Fecioara poate face compromisuri pe care nu le-ar repeta niciodata, insa atunci cand e nevoita sa semneze pactul cu Diavolul o face in cel mai mare secret.

LOCUL 3: BERBEC

Nativul nascut in zodia Berbec tinde sa fie foarte agresiv in relatiile sale. Agresivitatea sa, atat verbala cat si fizica, reprezinta cel mai rusinos secret din viata acestuia. Nu ii place ca ceilalti sa stie ca a avut in trecut episoade agresive, asa ca incearca sa isi imbuneze partenerul de viata de-a lungul timpului pentru a duce secretul in mormant.

LOCUL 2: VARSATOR

Varsatorul nu este tot timpul pregatit si poate poza excelent in persoana mereu documentata, in fata careia nimeni nu poate scoate un sunet. Varsatorul este prins de multe ori cu fituici sau alte tipuri de ajutoare si nu e exclus sa isi plagieze anumite lucrari de diploma. Problema acestui nativ este monotonia atunci cand se apuca de un lucru. Are nevoie mereu de ceva nou, iar atunci cand activitatea de care s-a apucat il oboseste, face totul superficial si copiaza.

LOCUL 1: SCORPION

Nativul cu cele mai rusinoase secrete este Scorpionul. Principial in aparenta si in acelasi timp destul de tacut cand vine vorba de viata privata, Scorpionul are o viata intima tumultuoasa. Poate face lucruri de neimaginat din punct de vedere sexual, dar pe care nu le va recunoaste niciodata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top