Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 zodii care adoră sexul în aer liber

Patru semne zodiacale se bucură din plin de vară, mai ales atunci când dau frâu liber imaginației în materie de experiențe sexuale. Iată care sunt zodiile care adoră sexul în aer liber, fie că este vorba despre plajă, munți împăduriți ori clădiri abandonate.

TOP 4 ZODII CARE ADORĂ SEXUL ÎN AER LIBER:
LOCUL 4: BERBEC
Deși par destul de clasici în alegerea locului ideal pentru sex, Berbecii pot surprinde de cele mai multe ori și nu ar refuza niciodată sexul în mijlocul sălbăticiei, departe de civilizație. Nativii acestui semn zodiacal nu vor renunța însă la supremația pe care vor s-o afișeze în timpul actului sexual, chiar și dacă acesta este ”comis” afară.

CITEȘTE ȘI: ZODIILE OBSEDATE SĂ-ȘI FACĂ SELFIE
LOCUL 3: SCORPION
Scorpionii sunt atrași de locuri bizare în care să-și îndeplinească fanteziile sexuale. De la case abandonate, până la lanuri de porumb ori păduri de fag. Aceste semne zodiacale reușesc de cele mai multe ori să împletească aproape la perfecțiune dragostea cu natura.

LOCUL 2: GEMENI
Se spune că nu există semn zodiacal mai pervers decât Geamănul. Acesta este as la capitolul „locuri ciudate unde se poate face sex”. Gemenii delimitează foarte bine sexul de dragoste și, în funcție de context, pot juca roluri interesante și incitante pentru parteneri. Nu îi spune acestui nativ de două ori că ai dori să te simți bine cu el în piscină. Nu este nevoie!

LOCUL 1: BALANȚĂ
Balanțele pot da dovadă de multă imaginație când vine vorba de sex. Imaginația lor este atât de bogată încât se surprind pe ei înșiși. Vara, nativii din Balanță aleg locurile călduroase pentru a face amor: nisipul fierbinte de pe plajă sau câmpurile însorite sunt locurile perfecte.

Sursa foto: hdwallpapersnew.net

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top