Connect with us

Revistateo.ro

Top 4 cele mai plictisitoare zodii. Crezi că eşti printre ele

Stiri

Top 4 cele mai plictisitoare zodii. Crezi că eşti printre ele?

Carisma cu care unii oameni reuşeşc să atragă întreaga audienţă ţine şi de semnul sub care s-au născut. Află în continuare care sunt cele 4 zodii plictisitoare şi vezi dacă te afli printre ele.

CITEŞTE ŞI: Topul zodiilor lacome. Eşti pe podium?

4. Taur. În ciuda focului care îi caracterizează, Taurii au tendinţa să plictisească destul de des, asta în mare parte din cauza faptului că sunt leneşi. Preferă să îi ajute cineva, sau să mai treacă puţin timp, decât să încerce să scape de monotonia din viaţa lor.

3. Capricorn. Culmea, Capricornii devin plictisitori atunci când sunt încăpăţânaţi, căci vor să facă totul ca ei, fără să mai asculte şi ce spun ceilalţi. Cu alte cuvinte, te vei plictisi să-i tot spui că greşeşte, aşa că fie faci ca el, cu riscul de a face aceleaşi lucruri în fiecare zi, fie îţi cauţi un nativ dispus să te asculte şi pe tine..

2. Rac. Şi nativii acestei zodii pot fi de-a dreptul plictisitori, mai ales când vine vorba de viaţa de familie. Sunt extrem de tradiţionalişti şi iubitori şi nu prea acceptă noutăţile în relaţia cu partenerul, motiv pentru care li se reproşează deseori că sunt mult prea banali.

1. Fecioară. Cei născuţi sub acest semn sunt destul de statici, iar stabilitatea şi constanţa lor într-o relaţie, oricare ar fi ea, este deseori confundată cu plictiseala. Nu prea dau dovadă de spontaneitate şi, la un moment dat, încep să fie atât de previzibili încât pot plictisi foarte tare o zodie mai activă de fel. Chiar dacă sunt practici şi devotaţi, ar trebui să iasă uneori din zona de control şi să vină cu ceva nou, pentru a sparge monotonia.

Sursa foto lygsbtd.wordpress.com

1 Comment

1 Comment

  1. daniel

    2015-10-05T11:46:32+03:00 at 2015-10-05T11:46:32+03:00

    varsator cred o zodie nu prea norocoasa

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top