Connect with us

Revistateo.ro

Top 3 zodii de care sa te feresti toamna asta

Astro-FUN

Top 3 zodii de care sa te feresti toamna asta

Toamna se numara bobocii, dar si inamici daca e sa ne luam dupa predictiile astrelor. In urmatoarele trei luni 3 zodii vor avea un comportament care ii va indepartea pe ceilalti de ele.

Top 3 zodii de care sa te feresti toamna asta

LOCUL 3: CAPRICORN

Starea emotionala a Capricornului va continua sa fie una destul de fluctuanta mai ales la inceputul lunii septembrie.

Acest nativ va cauta din rasputeri sa se afirme si va face o serie de gafe. Sa nu te mire daca iti va intinde capcane sau daca va incerca sa te manipuleze. Capricornul va face tot felul de testari pe prietenii sai, asa ca trebuie sa te pregatesti de confruntari verbale cu acesta.

LOCUL 2: GEMENI

Nici zodia Gemeni nu va mai fi dispusa sa aiba acelasi aer impaciuitor cu care s-a remarcat in primele luni din an. Din cauza problemelor amoroase, acest nativ va fi insuportabil in relatiile cu ceilalti. Gandirea paranoica ii va pune in dificultate atat relatiile cu prieteni cat si cu familia.

Horoscop 2017

Horoscop Mariana Cojocaru pana la inceputul anului 2017

Cea mai buna abordare pe care o poti avea vizavi de un Geaman este sa il lasi sa se exprime asa cum simte. Nu incerca sa ii spui ca greseste pentru ca va simti ca ii ingradesti libertatea.

LOCUL 1: FECIOARA

Nativul Fecioara schimba complet foaia din toamna. Anul va continua destul de frumos pentru acest semn zodiacal, insa tocmai aici apare problema cu Fecioarele. Cand le merge de minune si au prea multa incredere in fortele proprii au tendinta de a se purta sfidator cu cei din jur, de a le arata cat de valoroase sunt, de a-i pune la colt.

Daca vrei sa te intelegi bine cu o Fecioara toamna asta, incearca sa ii vezi contextul asa cum ti-l descrie. Fecioara poate fi extrem de deschisa la dialog cata vreme nu ii cauti bete in roate tot timpul, chiar si daca gafeaza.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top