Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 3 zodii de bărbați cu care merită să ai o aventură de-o vară

Top 3 zodii de bărbați cu care merită să ai o aventură de-o vară:

LOCUL 3: BALANȚĂ
În aparență, bărbatul Balanță nu pare ahtiat după experiențe sexuale inedite, dar dacă vei reuși să îl cunoști mai bine (eventual la un suc sau o cafea, două, înainte) vei descoperi că în mintea lui sunt numai scenarii fanteziste cu voi doi, pe care, de ce nu, merită să le pui în practică. Bărbatul Balanță este drăgăstos, extrem de atent la fiecare atingere și știe ce cuvinte magice să îți șoptească pentru a te aprinde pe nisipul rece la miezul nopții.

CITEȘTE ȘI: CRISTALELE FERMECATE ALE ZODIILOR – CE PUTERI LE OFERĂ
LOCUL 2: BERBEC
Dacă vrei o aventură sexuală rapidă și de neuitat, bărbatul Berbec este soluția! Acesta nu pierde timpul nici măcar o secundă. Nu este nevoie să vă îmbătați pentru a vă face curaj să vă spuneți că vreți să petreceți clipe minunate împreună. Un simplu privit adânc în ochi și un zâmbet cu intenție îl va face pe Berbec să te ia în brațe și să te poarte ca pe o prințesă până în dormitor. Mai departe, scrieți voi povestea.

LOCUL 1: CAPRICORN
Bărbatul Capricorn este tandru, extrem de prezent în pat și destul de ”șmecher” când își pune în practică planurile de cucerire. Capricornul nu pierde timpul nici el când vine vorba de o aventură de-o vară, însă pregătește bine terenul pentru ca acea noapte de amor să fie una memorabilă. Adică, înainte să ajungi în dormitorul unui Capricorn, vei fi tratată ca o prințesă: te va scoate la cină, îți va face o mie de complimente, te va atinge uneori aparent timid (totul este bine calculat, nu te lăsa păcălită) și va iniția o relație de amiciție dar care va rămâne bazată doar pe sexul din acea seară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top