Connect with us

Revistateo.ro

Top 3 zodii care vor cuceri inimile tuturor toamna aceasta

Astro-FUN

Top 3 zodii care vor cuceri inimile tuturor toamna aceasta

Toamna aceasta, trei zodii vor fi in mintea tuturor. Vor reusi sa atraga numai energie pozitiva asupra lor, iar cei care le vor intalni vor dori sa le aiba aproape pana la sfarsitul anului sau mai mult, cine stie.

Top 3 zodii care vor cuceri inimile tuturor toamna aceasta

LOCUL 3: VARSATOR

Vara a fost destul de neprietenoasa cu acest nativ, pe alocuri. Toamna vine cu surprize uriase mai ales din punct de vedere sentimental. Va restabili vechi legatura si va innoda prietenii care pareau ingropate si uitate de mult. Varsatorul castiga puncte la capitolul carisma si, daca isi propune, isi poate schimba jobul ajungand, in sfarsit, la locul de munca ori in domeniul mult visat de atata amar de vreme.

LOCUL 2: PESTI

Continua sa fie anul Pestelui. Semnul zodiacal de apa nu se va potoli din a gusta din succes nici in aceasta toamna. Septembrie ii aduce noi castiguri financiare, insa va trebui sa le puna bine deoparte, iar in lunile octombrie si noiembrie va deveni o adevarata vedeta pentru oamenii cu care va da fata in fata.

Top 4 zodii care iti pot citi gandurile

Top 3 zodii care iti intra cu bocancii-n suflet

Carisma acestui nativ va fi la cote inalte, iar perspectivele pozitive din punct de vedere karmic il va responsabiliza si mai mult de acum inainte.

LOCUL 1: BERBEC

Iata ca toamna asta este a Berbecului! Zodie de foc, destul de neastamparata de fel, recalcitranta si mai mereu nemultumita de viata, Berbecul va reusi sa ajunga la sufletul tuturor prin veselia caracteristica, puterea de a-i face pe ceilalti sa observe frumusetile vremii in care traiesc.

Va reusi sa fie un adevarat mentor sau guru spiritual pentru persoane aflate in necaz, dezvaluindu-si astfel calitatile psihologice ascunse, necunoscute de nimeni. Luna octombrie este luna iubirii pentru Berbec, iar in noiembrie va da lovitura in afaceri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top