Connect with us

Revistateo.ro

Top 3 zodii care vor avea o iarna ca-n povesti

Astro-FUN

Top 3 zodii care vor avea o iarna ca-n povesti

Iarna 2017-2018 se anunta glorioasa pentru trei semne zodiacale. Doua sunt de pamant si unul de apa. Vezi daca iarna aceasta va fi de poveste pentru tine.

Top 3 zodii care vor avea o iarna ca-n povesti

LOCUL 3: CAPRICORN

Tot anul a fost complicat pentru tine. Necazurile in dragoste si debusolarea profesionala se vor sfarsi incepand cu luna decembrie. Se deschid portile fericirii pentru tine si trebuie sa profiti de perioada decembrie 2017-februarie 2018 pentru a pune in aplicare toate planurile la care ai renuntat din motive obiective.

E posibil, de ce nu, sa iti gasesti marea dragoste. Fulgii de zapada aduc nu doar prilejul de a te bucura de luminitile sarbatorilor de iarna, ci si multa candoare si experiente placute in inima ta din punct de vedere amoros.

LOCUL 2: FECIOARA

Nevoia de a calatori pe timp de iarna se va intensifica. Ai planuri serioase si te gandesti ca de data aceasta sa iti petreci sarbatorile de sezon altfel. Vei intalni o serie de oameni minunati, iar banii nu te vor impiedica sa zambesti nicio clipa.

Vin situatii tot mai interesante si din punct de vedere carieristic, iar prietenii vor descoperi lucruri frumoase despre tine, acele lucruri pe care nu le spui nimanui. Va fi o iarna de basm, ce mai!

LOCUL 1: PESTI

Anul a inceput nemaipomenit pentru tine si nu are cum sa continue altfel. Apar o serie de perspective noi, de oportunitati unice de dezvoltare. Pentru prima oara in ultimii 10 ani, fericirea ta nu va fi umbrita de vremea neplacuta specifica acestui sezon pentru ca in sufletul tau va fi vara, iar in dormitorul tau va fi canicula.

Din punct de vedere financiar, luna ianuarie va fi una excelenta mai ales daca ai in plan sa iti deschizi o afacere de familie. Trebuie sa strangi langa tine oameni cu viziune, oameni pregatiti, care stiu sa te indrume corect.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top