Connect with us

Revistateo.ro

Top 3 zodii care trebuie sa inceapa o relatie pana la finalul lunii

Astro-FUN

Top 3 zodii care trebuie sa inceapa o relatie pana la finalul lunii

Luna septembrie este benefica din punct de vedere sentimental zodiilor de pamant. Pana la finalul acestei luni, persoanele care sunt in dubii daca e bine sa inceapa sau nu o relatie trebuie sa faca marele pas, fara niciun regret.

Luna septembrie aduce o serie de reusite si perspective noi pentru zodiile de pamant. Toamna, in general, este anotimpul in care acestea pot obtine tot ce isi doresc.

Top 3 zodii care trebuie sa inceapa o relatie pana la finalul lunii – este cea mai benefica perioada

1. TAUR – Daca inca nu te-ai cuplat si exista cineva care iti da tarcoale, nu mai sta pe ganduri. Jupiter in Balanta si Mercur retrograd te pot motiva in cazul in care esti nehotarat. Relatiile incepute toamna pot fi cele mai consolidate pentru o zodie de pamant.

2. FECIOARA – Toamna este, evident, anotimpul tau. Trebuie sa iti permiti sa incerci mai mult, sa iti depasesti limitele, sa visezi, sa iubesti. Eclipsa de Luna din 16 septembrie lasa urme adanci in sufletul tau si te face sa devii mai responsabil cu viata ta sentimentala. Relatiile incepute in luna septembrie tin cel mai mult, mai ales daca vorbim despre acest an karmic extrem de important.

3. CAPRICORN – Trebuie sa privesti viata cu ochi buni, sa lasi deoparte pesimismul, sa te gandesti la lucrurile care conteaza cu adevarat pentru inima ta, pentru linistea ta sufleteasca. Daca apare cineva in viata ta in aceasta perioada, nu ii da cu piciorul. Deschide portile inimii tale pentru ca s-ar putea sa fie persoana pe care ai cautat-o toata viata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top