Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 3 zodii care te părăsesc la greu

De ce ne părăsesc unii oameni tocmai atunci când avem mai mare nevoie de ei? Află care sunt persoanele dispsuse să te abandoneze la ananghie, conform astrelor.

Top 3 zodii care te părăsesc la greu:
LOCUL 3: CAPRICORNUL

Capricornul își urmărește toată viața propriul interes. Acesta are capacitatea de a-și face cu ușurință prieteni, pe care îi va folosi până în acel punct în care și-a atins un scop. Nativii acestui semn zodiacal gândesc în proporție de 80% business și o fac din teama de a-și pierde confortul, simțindu-se în nesiguranță dacă nu reușesc să facă mulți bani sau nu pot profita deloc de pe urma relațiilor cu alți oameni.

CITEȘTE ȘI: TOP 3 ZODII CARE FAC SCANDAL DIN ORICE
LOCUL 2: FECIOARA
Fecioara este fidelă relațiilor de prietenie până în punctul în care va trebui să aleagă între ea și ceilalți. Egoismul Fecioarei este bine camuflat de bunele intenții. Fecioara poate să intre pe sub pielea omului, dorind să obțină ceva, fără ca acea persoană să își dea seama de acest lucru. În momentul în care va realiza că a fost marioneta Fecioarei va fi prea târziu.

LOCUL 1: SCORPIONUL
Nu există un semn zodiacal mai autosuficient decât Scorpionul. Acest nativ face ce face și mereu ajunge să considere că merită toată atenția, toți banii, toate mângâierile și toată iubirea din lume. Scorpionul face mare scandal înainte de a-și părăsi prietenii sau persoana iubită, dorind să arate că nu o face de plăcere ci pentru că a fost rănit, deși adevărul este cu totul diferit.

Sursa foto: neonan.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top