Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 3 zodii care te fac de râs în public

Cu toții am trecut prin experiența următoare: avem un prieten foarte bun dar uneori ne este teamă să ieșim cu el în public și nu datorită aspectului fizic ci a comportamentului pe care credem că ceilalți nu l-ar înțelege și s-ar face de râs.

Nu doar că s-ar face de râs pe ei înșiși, dar ne fac și pe noi. Vezi care sunt cele trei zodii care te fac de râs în public, adică acei nativi care nu știu să își pună o barieră în anumite situații.

LOCUL 3: LEU
Spiritul egocentric al Leului și observațiile sale total în afara temei de discuție într-un grup îl pot pune și te pot pune și pe tine într-o situație jenantă. Leul întoarce mereu subiectul în favoarea sa fără să spună de fapt ceva important. Acest lucru este specific zodiei sale: egocentrismul și narcisismul chiar vine din vulnerabilitatea pe care Leul o simte atunci când nu este băgat în seamă non-stop.

CITEȘTE ȘI: CEA MAI MARE PERVERSIUNE SEXUALĂ ASCUNSĂ DE ZODII
LOCUL 2: RAC
Racul poate trage concluzii pripite și le poate exprima fără să îl doară gura. Numai că sentințele lui te fac de râs, mai ales atunci când vă aflați în public. Nativul Rac are impresia că le știe pe toate și nu poate renunța nici măcar o clipă la aerul său superior. Înainte de a merge într-un loc cu un prieten Rac, spune-i care sunt regulile de acolo și roagă-l să se abțină de la comentarii. Explică-i că este foarte important ca el să fie acolo, pentru tine, dar că nu ai vrea să treci prin situații penibile.

LOCUL 1: BERBEC
Pentru acest nativ vorba „ce e în gușă e și-n căpușă” este perfect valabilă. Nu are de gând să se cenzureze pentru nimic în lume. Atenție! Dacă este călcat pe coadă, Berbecul poate fi extrem de insolent, recurgând ușor la jigniri. Acesta poate profita de punctul sensibil al unei persoane atacând-o pe tot felul de considerente: ba că e grasă, ba că are nasul mare, ba că e de altă etnie etc.

Sursa foto: cidhu.info

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top