Connect with us

Revistateo.ro

zodii

Stiri

TOP 3 ZODII care se cred BURICUL PAMANTULUI

Tuturor ne place sa primim putina atentie, insa sunt 3 zodii in horoscop ce sunt absolut convinse ca sunt CENTRUL UNIVERSULUI. Te numeri printre ele?

3. BERBEC

Nativii din Berbec sunt destul de plini de ei si vor intotdeauna sa iasa ceea ce si-au propus. De aceea, sunt unele dintre cele mai egoiste zodii, caci fac orice pentru a-si indeplini scopul.

Berbecii sunt incapatanti si atunci cand au o idee, raman fixati pe ea, fara a tine cont si de alte opinii, chiar daca exista argumente ca nu au dreptate. Nu au notiunea de „diplomatie” si cand isi pun ceva in cap, darama orice obstacol. Chiar daca ceea ce le sta in cale este un alt om.

CITESTE SI: Top 5 zodii care RAD DE TINE fara NICIO JENA

CITESTE SI: Cea mai mare REMUSCARE a fiecarei zodii

Berbecii se cred buricul pamantului pentru ca, in viziunea lor, au intotdeauna dreptate. Ai putine sanse sa castigi o discutie in contradictoriu cu acest nativ!

2. SCORPION

Scorpionii sunt destul de rautaciosi si plini de ei. Nu prea le place sa fie laudati dintr-un motiv simplu… ei STIU deja ca sunt numarul 1. Se cred centrul universului, de aceea, problemele lor sunt cele mai grave, iar povestile lor sunt cele mai interesante.

Scorpionul nu suporta ca cineva sa nu rada la glumele lui si vrea sa capteze atentia tuturor. De multe ori, chiar daca realizeaza ca nu are dreptate, intr-o cearta, duce discutia intr-o directie care sa fie in favoarea lui. Scorpionul e una din acele zodii care te „inteapa” cand iti este lumea mai draga!

1. LEUL

Leii sunt intotdeauna PE PRIMUL LOC, chiar si in acest top! Le place la nebunie sa fie in centrul atentiei, iar daca il lauzi, l-ai cucerit definitiv. Nu se sfieste nici din a se lauda sigur, caci este convins ca el este centrul univesului.

Aceasta aroganta ascunde, de multe ori, o insecuritate sau un complex, ce se poate rasfrange asupra celor din jur. Leii isi doresc atat de mult sa atraga atentia incat sunt capabili sa se laude cu realizarile altora, doar pentru a avea ocazia de a culege laurii.

CITESTE SI: TOP 4 zodii care IAU FOC imediat! Vezi care sunt cele mai agitate zodii!

CITESTE SI: Se schimba COMPATIBILITATILE! Afla cu ce zodie trebuie sa te cuplezi in 2016!
Sursa foto: img.gawkerassets.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top