Connect with us

Revistateo.ro

neconditionat

Astro-FUN

TOP 3 zodii care iubesc neconditionat

Zodia ta si a partenerului tau determina modul in care va functioneaza relatia. Te numeri printre cele 3 zodii care iubesc neconditionat si ar face orice pentru jumatatea lor?

Afla ce zodii sunt trup si suflet intr-o relatie si iubesc fara a cere nimic in schimb. In acest top sunt cele trei zodii care daruiesc dragoste neconditionat.

3. LEU

Leul este un familist convins, iar barbatii Leu au extrem de mult respect pentru partenerele de viata. Femeile nascute in zodia Leu sunt extrem de atente la detalii si stiu cand sa faca o surpriza placuta partenerului. Zodia Leu iubeste copiii, de aceea, nativii leu vor fi parinti extrem de implicati in viata celor mici.

Leul acorda toata atentia persoanei iubite si nu inseala. O iubeste neconditionat si va alege intotdeauna stabilitatea, linistea si armonia in familie.

CITESTE SI: DA sau NU? Cum raspunde fiecare zodie la 5 intrebari CRUCIALE in DRAGOSTE

2. RAC

Racul cucereste prin conversatie si prin farmecul sau unic. Nativii din zodia Rac iubesc cu tot sufletul si isi doresc o familie unita, pentru care este dispus sa faca orice. Partenerul Racului trebuie sa ii asigure acestuia stabilitatea emotionala pe care o cauta, iar, in rest, relatia lor va functiona fara nicio piedica.

Racul ii daruieste tot timpul si atentia persoanei iubite, iar iubirea pe care i-o poarta va reiesi din gesturile si privirea lui. Iubeste neconditionat, cu o singura regula: sa nu fie inselat. Asta va asigura o relatie ideala.

CITESTE SI: Ce te asteapta toamna aceasta, in functie de zodie

1. BERBEC

Chiar daca uneori pare distrat, Berbecul este foarte serios atunci cand vine vorba despre o relatie. El traieste toata viata pentru momentul in care se va linisti si se va aseza la casa lui. Berbecul se indragosteste cu adevarat o singura data, iar atunci iubirea este pentru totdeauna.

Iubeste neconditionat si isi apreciaza enorm partenera, o respecta si incearca sa ii ofere tot ceea ce isi doreste.

Sursa foto: medicineevolution.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top