Connect with us

Revistateo.ro

Top 3 zodii avantajate de Jupiter in Balanta. Va fi o zi de aur pentru ele!

Astro-FUN

Top 3 zodii avantajate de Jupiter in Balanta. Va fi o zi de aur pentru ele!

Pe 9 septembrie, Jupiter intra in Balanta, in tandem cu Mercur retrograd in Fecioara, planeta care isi va mentina traiectoria ‘in spate’ pana pe 22 septembrie. Pentru 3 zodii va fi o zi de aur!

Top 3 zodii influentate pozitiv de Jupiter in Balanta

LOCUL 3: PESTI

Poate fi o zi excelenta pentru tine, in care toate planurile tale sa se concretizeze cat ai spune… peste! Totul capata armonie in jurul tau, iar daca ai conflicte in derulare e foarte probabil sa te impaci cu persoanele care iti fac si ti-au facut viata amara. Jupiter aduce o nota pozitiva atat in viata ta amoroasa cat si in plan profesional.

LOCUL 2: FECIOARA

Daca Jupiter nu ar fi si pe cerul tau karmic, Mercur retrograd te-ar cam bulversa. Dupa ce aproape tot anul Jupiter a fost in zodia ta, acesta se muta usor la dreapta, catre Balante. Jupiter si Mercur pot face casa buna atunci cand vizeaza zona carierei. Va fi o zi de aur din doua puncte de vedere: vei retrai momente frumoase pe care credeai ca nu o sa le mai prinzi niciodata si, mai presus de asta, vei castiga un proiect important la care ai muncit enorm.

LOCUL 1: BALANTA

Evident ca tu esti cea mai avantajata zodie. Nu se putea altfel! Dupa un an plin de incercari, de turbulente de tot felul, mai ales in sectorul financiar, rasare Soarele si pe strada ta. Totul prinde contur in jurul tau si lucrurile care nu aveau sens devin acum mai clare. Trebuie sa te pregatesti spiritual si pentru bine, caci de rau nu o sa mai auzi cel putin pana la finalul anului. Asadar, deschide sampania si bucura-te de viata asa cum meriti!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top