Connect with us

Revistateo.ro

femeile

Cuplu

Top 3 lucruri pe care femeile nu le știu despre bărbați

Femeile au senzația că sunt atotștiutoare indiferent de domeniul despre care este vorba, dar atunci când vorbim despre bărbați sunt câteva lucruri care le scapă. Vezi care sunt acestea!

CITEȘTE ȘI: CARE SUNT SEMNELE UNEI CĂSNICII DE DURATĂ

Iată care este topul lucrurilor pe care femeile nu le știu despre bărbații din jurul lor!

1. Bărbații gândesc extrem de simplu. Este adevărat, bărbații sunt foarte simpli. Însă tocmai acest aspect derutează cel mai mult femeile. De multe ori femeile tind să se întrebe la ce se gândește bărbatul de lângă ea atunci când aceasta tace. Imaginează-ți că în capul lor, pe lângă ,,cutiile” cu ,,job”, ,,timp liber”, ,,iubită”, ,,preietni”, există și o cutie goală, în care nu este nimic. Femeile nu au această ,,cutie”, iar bărbații o folosesc destul de des.

2. Bărbații nu sunt atenți la detalii. Studiile recente au demonstrat că este adevărat. Majoritatea bărbaților nu pot repera anumite haine sau pantofi, și nici micile detalii ale personalității tale. Ei au nevoie de un anumit timp pentru a putea sesiza schimbările. Bărbații nu dau atenție lucrurilor mici și astfel pot exista neîntelegeri din acestă cauză. Ține minte, nu este rea voință ci pur și simplu nu sunt „programați” pentru detalii.

3. Bărbații nu îți pot citi gândurile. Femeile au intuiție, exact. Ele știu de cele mai multe ori ce gândește sau ce simte persoana de lângă ele în funcție de propriile acțiuni. Bărbații nu. Majoritatea femeilor atunci când le supără ceva se interiorizează. In mai toate cazurile partenerul de cuplu întreabă „ce s-a întamplat? Iar o femeie tinde să răspundă cu „nimic”. Pentru a rezolva problema este esențial ca cei doi să comunice.

Sursa foto:  huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top