Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Toti O APLAUDA! Uite ce a facut aceasta femeie dupa ce a fost inselata!

A facut haz de necaz! Dupa ce a fost inselata si a divortat, fostul sot a ramas cu apartamentul lor. De suparare, o femeie s-a razbunat cum nici nu ti-ar trece prin cap!

Dupa ce a aflat ca a fost inselata, o femeie a cerut sa divorteze. Din pacate, dupa proces, sotul ei a ramas cu apartamentul lor si o parte din bunuri. Ea nu s-a suparat deloc, ba a avut o singura dorinta: sa ia o ultima cina in casa in care locuise timp de 10 ani. Nimeni nu s-ar fi gandit planul pe care l-a facut!

Femeia inselata nu trece usor peste fapta sotului, asa ca a planuit o razbunare care sa il usture! Pentru ca el urma sa se mute in casa lor, impreuna cu amanta, fosta sotie s-a asigurat ca nu se vor bucura prea mult de „cuibusorul de nebunii”!

A luat, dupa cum si-a dorit, o cina copioasa in apartament. La felul principal a avut diverse feluri din peste si fructe de mare, pregatite chiar de ea, in bucataria in care gatise vreme de 10 ani.

CITESTE SI: 5 lucruri pe care le descoperi despre dragoste abia după ce ai fost înşelată

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Cat de invidioasa esti? Afla procentul tau!

Doar ca, in timp ce gatea, nu arunca ramasitele de la peste si fructe de mare. Avea alte planuri cu ele! Ce a facut femeia? A luat resturile si le-a indesat in corniza pentru draperii!

Fostul sot s-a mutat, impreuna cu amanta. In doar cateva zile, casa a capatat un miros neplacut. Intr-o saptamana, ei deja se mutasera din apartament, caci era de nelocuit. Au incercat, in zadar sa-l curete, pentru ca nimeni nu gasea sursa mirosului, iar de vandut nici nu se punea problema.

La momentul oportun, a aparut fosta sotie, care a zis ca si-ar dori tare mult sa se mute inapoi. Sotul i-a vandut apartamentul la un pret foarte mic, bucuros ca a scapat de povara si s-a mutat chiar a doua zi, luandu-si toata mobila, incluziv…corniza cu toate resturile de peste.

CITESTE SI: Nu le calca pe coada! Cele 5 zodii care se razbuna pe tine fara mila

CITESTE SI: Scrisoarea unei prostituate către o soție înșelată!

Sursa foto: babymed.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top