Connect with us

Revistateo.ro

Testul-Rorschach-iti-spune-cat-de-RAU-esti

Stiri

Testul Rorschach iti spune cat de RAU esti

Sigur ai vazut si tu prin filme sau pe internet aceste imagini cu pete de cerneala. Ei bine, afla ca sunt realizate special pentru Testul Rorschach, unul dintre cele mai populare teste menite sa determine ce tendinte criminale are o persoana. Tu cat de rau esti?

Testul Rorschach iti spune cat de RAU esti

Testul Rorschach : prima interpretare

Primul cartonas cu o pata de cerneala iti poate da indicii despre modul in care te comporti atunci cand esti nervos sau cand esti in pericol. Iata cum se interpreteaza acesta:


Cele mai comune raspunsuri la Testul Rorschach:
fluture sau intrarea intr-o pestera. Acestea sunt raspunsuri neutre, acasa arata ca reactionezi normal in situatii dificile.

Posibile interpretari sexuale: organul sexual masculin – in acest caz se pot indica probleme de intimitate.

Mai poti vedea: doua figuri umane, ce simbolizeaza ca ai probleme in relatiile interumane.

Testul Rorschach iti spune cat de RAU esti

Testul Rorschach – cartonasul 2

A doua imagine iti arata cum reactionezi intr-o situatie noua:


Cele mai comune raspunsuri la Testul Rorschach:
liliac, fluture sau o figura masculina, cazuri in care se considera ca abordezi bine situatiile noi. Se considera ca esti putin paranoic daca vezi o masca sau un chip animalic.

Citeste si: Visele iti pot dezvalui boala de care suferi

TEST ONLINE: Alege o bulina verde si vezi CAT DE GELOS ESTI

Posibile interpretari sexuale: Daca vezi sani, este posibil sa ai probleme cu abordarea partenerului de sex opus.

Mai poti vedea: o femeie intr-o ipostaza indecenta, raspuns care arata ca ai o problema cu stima de sine si cu modul in care crezi ca te percep ceilalti.

Testul Rorschach iti spune cat de RAU esti

Testul Rorschach – cartonasul numarul 3

Cartonasul numarul 3 arata cum interactionezi cu ceilalti.


Cele mai comune raspunsuri la Testul Rorschach:
doua siluete umane, lucru care demonstreaza ca ai o reprezentare fireasca despre interactiunea interumana.

Posibile interpretari sexuale: daca vezi organe masculine sau sani, este posibil sa ai o problema cu orientarea ta sexuala.

Mai poti vedea: petele rosii pot fi interpretate separat si e posibil sa vezi un papion, o funda sau un stomac/esofag. Raspunsul din urma indica posibile tendinte criminale.

Testul Rorschach iti spune cat de RAU esti

Testul Rorschach iti spune cat de RAU esti

Arata ca o figura intunecata si impunatoare, astfel ca acest cartonas cu cerneala va arata modul in care reactionezi in fata autoritatii. Iata interpretarile:


Cele mai comune raspunsuri la Testul Rorschach:
o gorila, un urs sau o figura masculina sau o pereche de ghete arata ca stii sa reactionezi in fata superiorilor.

Posibile interpretari sexuale: un vagin sau organul sexual masculin simbolizeaza ca nu reusesti sa iti stapanesti reactiile in fata superiorilor.

Mai poti vedea: o piele de animal, lucru carea inseamna ca ai avut probleme cu autoritatea (unul dintre parinti, in special) in copilarie, lucru ce ti-a produs traume. Esti o persoana rebela, chiar rea.

Testul Rorschach iti spune cat de RAU esti

Testul Rorschach- primul cartonas colorat

Cum te descurci in fata situatiile complexe? Iata interpretarile pentru cartonasul colorat:


Cele mai comune raspunsuri la Testul Rorschach:
o forma de diamant, o pictura abstracta cu multe culori, un animal cu patru picioare, copaci, fluturi, pom de Craciun. Este foarte important sa vezi un animal in pictura, caci simbolizeaza faptul ca gasesti solutia pentru probleme dificile. De asmenea, copacii, fluturii, florile arata ca esti o persoana optimista.

Posibile interpretari sexuale: daca vezi organe sexuale femeiesti inseamna ca ai probleme de intimitate si ca nu reusesti sa fii satisfacut sexual.

Mai poti vedea: daca nu reusesti sa distingi un animal in pictura inseamna ca ai probleme de personalitate si esti o fire razvratita, care nu se poate adapta in societate.

Testul Rorschach iti spune cat de RAU esti

Testul Rorschach – cel mai complex cartonas

Acesta este ultimul si cel mai problematic cartonas Rorschach, deoarece este foarte complex. El analizeaza prioritatile pentur fiecare persoana.


Cele mai comune raspunsuri la Testul Rorschach:
viata subacvatica sau insecte vazute sub microscop. Acest lucru indica faptul ca privesti problemele in ansamblu, apoi le analizezi si le cantaresti, inainte de a lua decizii.

Posibile interpretari sexuale: orice organ sexual indica faptul ca ti-e teama de anumite disfunctii sexuale.

Mai poti vedea: daca vezi fete in centrul imaginii sau oameni care fumeaza, indica faptul ca ai o parere negativa despre toti oamenii si ca esti o persoana cu rautate in suflet.

Hermann Rorschach a transformat banalele pete de cerneală in cea mai mare realizare din cariera sa. A fost pasionat de pictura, dar a terminat facultatea de medicina in Elvetia. A devenit interesat de psihanaliza (miscare condusa de Sigmund Freud) si a inceput sa analizeze raspunsurile oamenilor la diverse pete de cerneala. A invatat psihiatrie si psihanaliza de la Eugen Bleuler (cel care l-a invatat si pe Carl Jung. Acum, Testul Rorschach este cel mai popular si folosit cand vine vorba despre depistarea tendintelor criminale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top