Connect with us

Revistateo.ro

Tehnici motivationale de a scapa de energiile negative

Stiri

Tehnici motivationale de a scapa de energiile negative

Nu de putine ori suntem tinta atacurilor celorlalti. Ne simtim atacati energetic atunci cand primim priviri incruntate, vorbe aruncate ”la misto” sau chiar jigniri ori sicanari care ne supara teribil de tare.

Exista exercitii care inlatura aceste energii negative, pe care daca le practici vei invata sa vezi viata cu alti ochi. Primul lucru pe care trebuie sa il faci pentru a scapa de energie negativa este sa stai aproape de o fereastra, chiar in fata ei, cu fata spre rasarit.

Apoi, atunci cand suntem atacati prin mesajele de pe Facebook sau telefon, ideal ar fi sa nu citim cand vedem prima jignire afisata in mesaj. In cazul in care atacul energetic vine la telefon, inchide telefonul. Nu, nu este o lipsa de respect ci  o forma de a te proteja.

Pe urma, trebuie sa fii constient/a mereu ca tu esti cel care detine fraiele situatiei. Deblocarea energetica poate porni chiar de la acest gand simplu, dar motivational.

Apoi, in faza finala, gandeste limped. Gandeste-te la claritatea apei si la ce o tulbura atunci cand se agita. La cerul si la iarba de la munte, la peisajele frumoase pe care le-ai vazut si te-au incarcat pozitiv sau la locurile unde ai vrea sa ajungi pentru a profita de frumusetile vietii, la briza marii sau poate chiar la o inghetata sau un suc rece savurat pe o terasa.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top