Connect with us

Revistateo.ro

Taurii au o intalnire secreta. Citeste sfatul zilei de 10 februarie 2016

Stiri

Taurii au o intalnire secreta. Citeste sfatul zilei de 10 februarie 2016

Taurii au parte de o zi plina de surprize. Se vor intalni cu o persoana ce a disparut de mult din viata lor. Citeste sfatul zilei de 10 februarie 2016 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Lucrurile incep sa se aseze in viata ta. Porneste cu incredere pe noul tau drum si nu regreta absolut nimic din tot ce ai trait, bun sau rau. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Te intalnesti in secret cu o persoana care nu e vazuta bine de cei apropiati tie. Tu tii foarte mult la acel om si nu merita sa iti faci griji. Intalnirea asta te va ajuta foarte mult din punct de vedere psihic. Numarul norocos al zilei: 7.

Mariana Cojocaru despre zodiile masculine in dragoste si sex

HOROSCOP CHINEZESC 2016. Mariana Cojocaru, despre Anul Maimutei de Foc

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Fa-ti timp pentru a face lucruri perfecte. Nu pierde vremea cu toate mizilicurile. Ai nevoie de timp de calitate si de idei durabile. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Trebuie sa lupti impotriva curentului daca vrei ca relatia ta sa fie una fericita. Bate-te cu oricine e nevoie pentru a pastra dragostea ca in prima zi. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Persoana iubita te aseaza in centrul Universului. Ai nevoie de afectiune, de stabilitate emotionala si cel mai bine este sa te bucuri de prezenta celui drag fara a pune intrebari. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Reia stilul de viata care te implinea la un moment dat. Reapuca-te de sport, mananca mai echilibrat, mai sanatos. Primavara incepe cu tine! Numarul norocos al zilei: 9.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top