Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Tatăl lui Meghan Markle, noi acuzații pentru familia regală

Tatăl lui Meghan Markle e tot mai prezent în ultimele săptămâni în presa de scandal cu tot felul de declarații scandaloase la adresa familiei regale, în special la cei care au contact direct zi de zi cu fiica lui.

Meghan își ascunde durerea?

Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, susțin că Meghan nu este deloc fericită o dată ce a devenit membră a Familiei Regale Britanice.

„Ma uit mereu in ochii, mai uit la fata ei. Eu ii cunosc zambetul si nu-mi place deloc cel pe care il vad acum. Este un zambet care ascunde durere. Cred ca este extrem de stresata si asupra ei este o presiune uriasa, pare terifiata”, a mărturisit Thomas, conform publicației The Sun.

Thomas nu e de acord nici cu eticheta impusă de Casa Regală, susținând că fiica ei face tot posibilul să nu izbucnească. „Parca ar fi anii 1930 cu rochii care sa depaseasca genunchiul. Stiu ca lui Meghan nu-i plac aceste tinute”, sunt alte declarații făcute de socrul mic.

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle a dezvăluit ce îi lipsește de când s-a căsătorit cu prințul Harry

Sora lui Meghan Markle, cuvinte dure la adresa surorii sale: „Prințesei Diana i-ar fi rușine”

Nu este prima oară când Thomas iese în public atacând Casa Regală. Tatăl fostei actrițe a devenit celebru după ce s-a arătat mâhnit de faptul că fiica ei nu mai ține legătura cu el.

Thomas a spus în repetate rânduri că fiica i-a fost ”răpită” și că nu mai speră să o mai vadă vreodată sau să o mai strângă în brațe.

De altfel, evenimentele din ultima perioadă l-au afectat atât de tare încât acesta nu a putut participa la nunta fiicei sale cu Prințul Harry, care a avut loc în luna mai.

La nuntă a fost însă prezentă mama ducesei, care nu și-a putut conteni lacrimile niciun moment în timpul slujbei de la biserică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top