Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Tatăl lui Meghan Markle dă de pământ cu fiica lui

Se știe că între Meghan Markle și tatăl ei relația este inexistentă. Acesta a vorbit din nou despre cea care acum este ducesă de Sussex.

„Te iubesc foarte mult, eşti fiica mea şi mi-ar plăcea foarte mult să aud noutăţi de la tine”, a declarat Thomas Markle, 74 de ani, într-un interviu acordat canalului britanic ITV, scrie Agerpres.

„Oricare ar fi neînţelegerile noastre, trebuie să le putem rezolva, suntem din aceeaşi familie, aşa că te rog să mă contactezi”, a adăugat el.

„Sper că se va rezolva, nu poate dura o veşnicie”, şi-a exprimat speranţa Markle.

„Nu intenţionez să tac pentru restul vieţii mele. Îmi iubesc foarte mult fiica, ea trebuie să ştie asta, şi as aprecia cu adevărat dacă m-ar contacta sau dacă mi-ar trimite măcar un sms”, a continuat Thomas Markle.

„Sper că totul va decurge bine şi (…) că voi putea să o văd pe mica Meghan sau pe micul Harry”, a declarat viitorul bunic în timpul interviului pentru care nu a fost plătit, potrivit ITV.

Întrebat despre articolele din presa britanică care menţionează recent atitudinea exagerată pe care ar fi avut-o Meghan faţă de personalul familiei regale, Thomas Markle a declarat că fiicei sale i-a plăcut întotdeauna să ”controleze tot”.

„Iubeşte să controleze tot, face parte din natura ei, dar nu a fost niciodată nepoliticoasă din câte ştiu”, a povestit el.

CITEȘTE ȘI: Revista Semana: Regina Letizia a Spaniei ar fi însărcinată

Meghan Markle, încălcare gravă a protocolului regal

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top