Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Tatăl lui Meghan Markle, avertisment pentru Prințul Harry

Tatăl lui Meghan Markle, Thomas, a apărut în public cu o rugăminte controversată la adresa Prințului Harry, ginerele său.

Părintele ducesei de Sussex a suferi un atac de cord, fapt pentru care nu a putut fi prezent la nunta fiicei sale. Acum că s-a mai recuperat, Thomas Markle face noi declarații care surprind.

Meghan mi-a spus mai întâi şi, la scurt timp, Harry m-a sunat. Eu i-am spus: ‘Eşti un gentleman, promite-mi că nu vei ridica mâna niciodată asupra fiicei mele şi aşa ai permisiunea mea pentru căsătorie’ „, a spus Thomas Markle. „Am avut convorbiri interesante la telefon, este un tip inteligent, interesant”, a spus Thomas, conform mirror.co.uk.

„Am vrut să îmi conduc fata la altar. Meghan a plâns, dar amândoi mi-au spus să am grijă de mine”, a completat bărbatul.

CITESTE SI: Ce spun astrologii despre relația lui Meghan Markle cu Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry s-au certat în public. Ce și-au spus cei doi

Reproșuri peste reproșuri în familia lui Meghan: acuzațiile fratelui vitreg

Thomas Markle Jr., fratele vitreg al viitoarei locuitoare de la Buckingham Palace a adus o serie de critici înainte de nunta surorii sale.

Acesta i-a scris o scrisoare Prințului Harry prin care îl sfătuiește că ar fi bine să anuleze nunta.

„Dragă Prinț Harry / Nu e prea târziu să anulezi nunta, Meghan Markle nu este, în mod evident, o femeie potrivită pentru tine. Cu cât trece mai mult timp, devine mai clar că această este cea mai mare greșeală din istoria nunților regale.

Nu-mi vine să cred că nu reușești să-i vezi adevărata față a lui Meghan. Cea pe care toată lumea o vede. Încercările lui Meghan de a se pretinde prințesă, din postura unei actrițe mediocre, sunt atât de învechite”, scrie în scrisoarea adresată lui Harry, conform Ok Magazine.

Thomas îi mai reproșează lui Meghan că a uitat complet de tatăl ei, care a susținut-o financiar, din momentul în care a ajuns o actriță de succes la Hollywood.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top