Connect with us

Revistateo.ro

Superstitii de Revelion - Ce sa nu faci de Anul Nou

Stil de viata

Superstitii de Revelion – Ce sa nu faci de Anul Nou

Toata lumea vrea ca anul care vine sa fie unul imbelusgat, mai norocos si mai bun. Din aceasta cauza, se tine cont de superstitii de Revelion. Iata ce sa nu faci de Anul Nou.

Din mosi-stramosi, exista superstitii pentru noaptea de Revelion si pentru Anul Nou.

Ca sa ai bucurie tot anul, poarta rosu. Fie ca este vorba despre lenjerie intima, o cravata sau o batista, nu trebuie sa te prinda noul an fara ceva rosu pe tine.

De asemenea, poarta ceva nou in noaptea dintre ani. Oricat de mic ar fi acel lucru, trebuie sa fie nou. Iti va aduce sanatate, fericire si noroc.

Nu intra in noul an fara bani in buzunar. Ai mare grija ca noul an sa te prinda cu bani in buzunar, pentru a avea spor la bani.

Mananca peste. Pentru ca pestele inoata prin apa, se spune ca daca mananci in noaptea dintre ani peste, vei trece prin necazuri mai usor. De asemenea, se spune ca trebuie ca la miezul noptii sa mananci 12 boabe de strugure.

Superstitii de Revelion – Ce sa nu faci de Anul Nou

Consuma carne de gasca. Vei trece usor peste probleme. Unii spun chiar ca e bine sa se evite carnea de gaina, pentru ca aceasta pasare scurma si astfel norocul se imprastie.

Stai alaturi de cei dragi – nu sta singur, suna-i pe cei dragi si ureaza-le sanatate si spor in toate. Iata aici cateva mesaje pe care le poti trimite.

Cumpara-ti vasc si pune-l prin casa. Aduce noroc pentru tot anul si dragoste si intelegere in casa.

Nu uita sa ii saruti / pupi pe cei dragi sub vasc.

Bea sampanie. Anul Nou sa te gaseasca avand in mana un pahar cu sampanie. Trebuie sa bei paharul pana la fund si toate dorintele se vor indeplini.

Fii cu zambetul pe buze in noaptea dintre ani, nu plange si nu fi trist. Fii fericit, striga de bucurie si inconjoara-te de oameni veseli.

Articole pe aceeasi tema:

Obiceiuri in noaptea de Revelion

Mesaje si urari de Anul Nou si de Revelion

HOROSCOP DE REVELION. Ce dorinte trebuie sa isi puna zodiile ca sa se implineasca

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top