Connect with us

Revistateo.ro

SUPER EROUL SAPTAMANII

Stiri

SUPER EROUL SAPTAMANII! Aceasta zodie va avea BATERIILE INCARCATE intre 18 si 24 ianuarie!

Care este zodia ce va fi plina de energie saptamana aceasta? Cine va reusi sa faca o multime de lucruri intre 18 si 24 ianuarie? Ei bine, acest nativ este SUPER EROUL SAPTAMANII!

Este in firea acestui nativ sa fie dornic de aventura si mereu plin de energie. Totusi, in aceasta saptamana parca toate se aseaza la locul lor si va putea duce la bun sfarsit tot ceea ce isi propune.

Este vorba despre nativul nascut in zodia Sagetator, care va fi „ca pe baterii” in perioada 18-24 ianuarie. Cei nascuti in zodia Sagetator vor fi cei mai activi din toate semnele zodiacale saptamana viitoare.

Citeste si: Zodia care va avea CEI MAI MULTI BANI saptamana viitoare!

Citeste si: Horoscop saptamanal 18-24 ianuarie 2016. SOARELE intra in zodia VARSATOR

Este posibil ca, in masura posibilitatilor, nativul din zodia Sagetator sa ia decizii impulsive, sa plece in ultimul moment intr-o calatorie, sa faca o vizita surpriza sau sa faca o nebunie.

Va fi o saptamana frumoasa pe plan personal, caci aceasta energie a Sagetatorului il va transforma in SUPER EROUL saptamanii mai ales in ochii partenerului de viata. Sagetatorul isi va recuceri iubita/iubitul/sotul/sotia datorita gesturilor mici – curatenie in casa, o excursie surpriza, un buchet de flori cumparat de pe drum. Acestea se datoreaza tot entuziasmului care il va cuprinde pe acest nativ.

Insa vor fi si persoane care nu vor fi deloc incantate de energia Sagetatorului. Colegii de serviciul l-ar putea considera obositor, iar unii dintre ei se vor trezi si cu anumite comentarii din partea acestui nativ. Daca esti nascut in semnul Sagetatorului, incearca sa nu dai nastere unor conflicte inutile. Poarta discutiile cu mult calm si evita sa arunci cu vorbe urate in altii. Mai bine pastreaza-ti energia pentru lucrui frumoase…

2 Comments

2 Comments

  1. Gheghe

    2016-01-17T15:33:08+02:00 at 2016-01-17T15:33:08+02:00

    Zodiile șanț aiurea! Sant și zodii care se scriu și de 3 ori ! Gata , nu mai citesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top