Connect with us

Revistateo.ro

Subiecte Simulare Română Evaluare Națională 2017, clasa a VIII a

Stiri

Subiecte Simulare Română Evaluare Națională 2017, clasa a VIII a

Subiecte Simulare Română Evaluare Națională 2017. Elevii de clasa a VIII a intră în focurile pregătirii pentru evaluarea națională, fostul examen de capacitate.

Subiecte date la simularea pentru Evaluarea Nationala

Barem corectare simularea pentru Evaluarea Nationala

Luni, 13 martie, are loc prima dintre cele două probe, anume proba la limba și literatura română. Proba începe la ora 9.00, moment în care se vor deschide plicurile sigilitate care contin subiectele unice. Accesul elevilor este permis în clase până la 8.30.

Subiectele la simularea de la Limba Română a evaluării naționale 2017 vor fi oferite de huff.ro, imediat ce vor fi disponibile. Vă vom prezenta și baremul de corectare dar și rezolvare oferită de edu.ro.

Elevii au la dispoziție două ore pentru redactarea lucrării scrise, din momentul în care s-au distribuit subiectele pentru fiecare.

Proba va consta din două subiecte, fiecare având două subpuncte, A și B. Zece puncte din totalul de 100 vor fi acordate din oficiu. Nota finală se calculează prin împărțirea la zece a punctajului obținut.

Profesorii le recomandă elevilor să repete bine definițiile, trăsăturile și genurile literare. Totodată, aceștia recomandă și ca viitorii liceeni să fie foarte atenți la modul în care interpretează textele literare.

Subiecte Simulare Română Evaluare Națională 2017

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top