Connect with us

Revistateo.ro

umede

Inedit

STUDIU: Ce contin, de fapt, servetelele umede. Sigur nu te asteptai la asta

Sunt foarte practice, dar se pot dovedi a fi nocive daca ai o sensibilitate a pielii. Citeste eticheta servetelelor umede, pentru a descoperi daca aceastea contin E-uri.

Un pachet de servetele umede poate contine intre 0 si 4 E-uri. Este suficient sa citesti eticheta cu atentie pentru a descoperi daca ceea ce folosesti pentru a te sterge pe maini sau pe fata au aceste substante. Un studiu recent arata ca 12,82% dintre producatorii de servetele umede nu folosesc E-uri, 20,51% dintre servetelele umede au un aditiv de tip E, 10,26% contin 2 astfel de substante si 5,13% dintre aceste produse au in compozitie 4 E-uri.

CITESTE SI: Ce pericol ascund servetelele demachiante

Studiul a aratat si ca nu toate produsele au inscrise pe eticheta valorile privind pH-ul (71,79% dintre pachetele de servetele umede). PH-ul este de 5,5, neutru sau fiziologic. Pe 7,69% dintre produsele analizata scria ca acestea contin alcool, iar 12,82% erau antibacteriene.

Doar 58,97% dintre servetelele umede au inscrise pe eticheta perioada de valabilitate. E bine de stiut ca dupa ce le deschizi le poti folosi pana la 6 luni.

CITESTE SI: 3 reguli de beauty pentru viitoare mirese

Daca ai pielea sensibila, tine cont ca trebuie sa legi produse hipoalergenice . 79,48% dintre servetelele umede incluse in studiu sunt testate dermatologic.

Sursa foto: wordpress.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top