Connect with us

Revistateo.ro

Stirile zilei 11 mai 2016

Stiri

Stirile zilei 11 mai 2016

Stirile zilei 11 mai 2016: Apar primele concluzii in 3 probleme care au macinat Romania in ultima vreme – moartea lui Ekeng, dosarul Rompetrol si scandalul dezinfectantilor.

1. EKENG AVEA MARI PROBLEME CU INIMA

Un raport al Institutului de Medicina Legala arata ca dinamovistul care a murit pe teren saptamana trecuta avea rave probleme cardiace. Vezi de ce suferea, de fapt, fotbalistul pe HUFF.RO.

2. DINU PATRICIU, PROTEJATUL SISTEMULUI

DIICOT arunca bomba in dosarul privatizarii Rompetrol. Anchetatorii sustin ca fostul om de afaceri a beneficiat de sprijinul la unison al clasei politice si remarca „pasivitatea de neinteles” a mai multor functionari publici din cadrul ministerelor de resort. Cei de la DIICOT sustin ca Patriciu beneficia de sprijin atat din partea Partidului Social Democrat, cat si din partea liberalilor, in momentul privatizarii companiei petroliere. Citeste detaliile dosarului pe adevarul.ro.

A nascut Alina Gorghiu

3. HEXI PHARMA A CERUT INTRAREA IN FALIMENT

Administratorul societatii Hexi Pharma a cerut intrarea in faliment a companiei, iar angajatii au fost notificati cu privire la incetarea contractului de munca. Cererea de intrare in faliment se va discuta in data de 17 mai. Vezi detaliile despre scandalul Hexi Pharma si raportul de ultima ora al guvernului pe HUFF.RO.

4. PRESUPUSI TERORISTI IN GERMANIA

Zeci de presupusi teroristi au ajuns in Germania, noteaza presa din Vest. Acestia s-ar fi infiltrat printre solicitanti care au cerut azil in aceasta tara. Vezi ce fac acum autoritatile nemtesti pe antena3.ro.

5. PRIMA SEMIFINALA DE LA EUROVISION, GUST AMAR PENTRU MOLDOVENI

Moldova nu s-a calificat in marea finala de pe 14 mai. Semifinala care a avut loc aseara a trimis 10 tari catre scena cea mare din Stockholm. Vezi pe HUFF.RO lista tarilor calificate

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top