Connect with us

Revistateo.ro

Star

Știrea falsă care i-a cutremurat pe români. Marele actor NU A MURIT!

O știre falsă a făcut vâlvă zilele trecute pe Internet. Un actor iubit de români și de o lume întreagă a fost dat mort pe anumite site-uri. Știrea a fost preluată și de anumite site-uri credibile.

Este vorba despre legendarul Clint Eastwood, cunoscut de români din filmele cu cowboy difuzate pe mai toate posturile generaliste de televiziune.

De unde istoria morții lui Clint Eastwood?

Totul a pornit de la site-ul CNN-GlobalNews.com, care seamănă ca titulatură cu prestigiosul CNN. Acest site a publicat un pretins tweet al actorului Tom Hanks care își exprima regretul la aflarea veștii că Eastwood s-a stins din viață.

Același mesaj a fost share-uit și de un cont fals atribuit actorului Leonardo DiCaprio.

CITEȘTE ȘI: Edith Gonzalez nu a murit. Zvonul care s-a raspandit pe Internet

Site-ul CNN-GlobalNews.com a publicat inclusiv un pretins tweet al actorului Tom Hanks, care îşi exprimă regretul la aflarea veştii despre Clint Eastwood. Acelaşi mesaj vine şi din partea unui cont pretins a fi al lui Leonardo DiCaprio.

Presa de la Hollywood a tras un semnal de alarmă în legătură cu această informație neadevărată. La o privire mai atent, site-ul CNN-GlobalNews.com conține multe greșeli, de neconceput pentru un produs profesionist media. Actorul a împlinit pe 1 iunie 87 de ani.

Cine este Clint Eastwood

Clinton Eastwood Jr. este un actor, regizor și scenarist de film, producător, compozitor și politician american, câștigător a cinci premii Oscar ca regizor, actor și producător. Ca erou laconic de westernuri și filme de acțiune, se numără din anii ’60 printre cele mai de succes staruri ale lumii.

Mai târziu devine un regizor și producător de film renumit și obține în anii 1993 și 2005 Oscarul pentru cea mai bună regie. În plus, a fost distins ca producător al acestor filme cu Premiul Oscar pentru cel mai bun film.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top