Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Spune-mi in ce parte a patului dormi, ca sa-ti spun cine esti

In fiecare cuplu exista un teritoriu comun: patul. Atunci cand nu dormiti imbratisati, iti alegi partea preferata a patului, stanga sau dreapta. Stii ce spune acest lucru despre tine? Afla mai jos!

De curand, a fost efectuat un studiu de catre o firma care produce paturi, din Marea Britanie, cu ajutorul a 1000 de voluntari adulti. Studiul s-a concentrat asupra felului in care cuplurile dorm si la modul in care acestia isi impart patul. Analizand comportamentele oamenilor care aleg sa se odihneasca pe o anumita parte a patului, acestia au concluzionat ca cei care aleg partea dreapta a patului sunt mai morocanosi dimineata. Iata ce spun cercetatorii:

DREAPTA
Daca preferi sa dormi in partea dreapta a patului, ei bine, afla ca esti predispusa sa te trezesti mai tafnoasa decat partenerul tau. Cei care aleg aceasta parte a patului sunt mai pesimisti si cu 3% mai predispusi sa nu isi iubeasca locul de munca. De obicei, singuraticii si introvertiti aleg deseori aceasta parte a patului.

STANGA
Cei care adorm in partea stanga, sunt cu 10% mai pozitivi, amabili si zambitori, si nu au nicio problema in a se trezi si si pregati pentru locul de munca, spre deosebire de „dreptaci”. Oamenii prietenosi, toleranti si sociabili sunt predispusi sa aleaga aceasta parte a patului.

CITESTE SI: Invata de la cuplurile s-au despartit pentru ca nu au stiut niciodata aceste detalii. IUBIREA SI REGULILE EI NESCRISE

CITESTE SI: Cheia unui cuplu fericit nu se gaseste in dormitor. Iata care sunt pasii spre o relatie de durata

Potrivit aceluiasi studiu, exista unele cupluri care nici macar nu dorm impreuna. Sforaitul este motivul pentru care un sfert din voluntari fug de buna voie din dormitor, astfel ajungand sa doarma pe canapea. De asemenea, o alta cauza ar fi copilul, care uneori intervine si doarme intre parinti, sau animalul de companie caruia ii place sa aiba patul doar pentru el.

Tu din ce categorie faci parte?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top