Connect with us

Revistateo.ro

Ce spune medicina despre punctele rosii de pe piept

Sanatate

Ce spune medicina despre punctele rosii de pe piept

Punctele rosii de pe piept ingrijoreaza multa lume, mai ales ca le asociaza automat cu cancerul. Medicii au o veste buna: angioamele senile nu duc la cancer de piele niciodata.

Cu toate acestea, unele forme ale acestui tip de cancer, in stadiile incipiente de dezvoltare, pot fi asemanatoare cu angioamele senile. De regula, punctele rosii nu cresc si nu provoaca mancarimi sau dureri. Putem vorbi despre cancer numai daca acestea cresc in volum in timp foarte scurt si incep sa sangereze la o simpla atingere.

Daca ati observat ca aceste alunite rosii incep sa creasca in dimensiuni, este recomandat sa va adresati dermatologului sau oncologului pentru o examinare atenta.

Alunitele rosii pot aparea si de la anumite materiale daca pielea se irita usor. In multe cazuri, ele sunt acolo din nastere. De asemenea aceste mici formatiuni de culoare roz aprins se pot dezvolta dupa baile foarte fierbinti.

Solutia naturista impotriva alunitelor rosii

Medicina naturista ofera o solutie pentru a scapa de aceste alunite, mai ales daca ele creeaza un disconfort psihic. Una din plantele care elimina toxinele ce fac sa apara astfel de alunite este coriandrul.

8 lingurite de ceai de coriandru impreuna cu 4 lingurite de miere si zeama de la o lamaie constituie tratamentul cel mai ieftin si mai eficient pentru a scapa de punctele rosii de pe piele.

Aceasta solutie 100% naturista se aplica direct pe piele, cu o compresa. Se lasa la actionat timp de aproximativ 15 minute. Dupa aceea, se dezinfecteaza complet zona afectata cu spirt sanitar, apa oxigenata sau rivanol.

CITESTE SI: Cum recunosti care alunite sunt periculoase pentru piele

Consumul de limonada cu miere ajuta la prevenirea aparitiei unor astfel de alunite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top