Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Spiderman de România, cerere în căsătorie inedită – VIDEO

Marius este un șofer de tir din Cluj cunoscut în mediul online sub numele „Spiderman de România”. Acesta a vrut să o ceară de nevastă pe Ana, gagica lui, într-un mod cu totul inedit.

Băiatul de 25 de ani s-a cățărat sâmbătă pe un turn cu înălțimea de 200 de metri în Pitești și a scris întrebarea magică pe care vrea să o audă orice femeie măcar o dată în viață: „Vrei să fii soția mea?”.

A doua zi, a mers la Sibiu, de unde este Ana și a postat imaginile pe Facebook când se afla lângă ea. Inevitabil, aceasta a răspuns „Da”, extrem de emoționată.

„Eram cu ea. Pe 8 septembrie am urcat pe turn, pe 9 septembrie am mers la Sibiu. Postasem clipul pe Facebook şi i-am dat tag, când eram lângă ea. L-a văzut. A tăcut vreo cinci minute, apoi a spus „DA”.

Inelele turnului nu mai au balustrade. Neasigurat am stat acolo şi am scris mesajul. Am ales Piteştiul, pentru că era la îndemâna tuturor din echipă. Singur nu aş fi reuşit. Nu aş fi reuşit, pentru că turnul nu are scară pe primii 20 de metri.

Eu şi cu fraţii mei din echipa Extrem Team am pus la cale această cerere în căsătorie. Nu o cunosc de foarte mult timp pe Ana, dar asta nu mă opreşte să fac pasul următor, un pas de care mulţi se feresc, mulţi nu îndrăznesc.

Cine mă cunoaşte ştie că nu aveam cum să o cer într-un mod banal. Cu toţii ştim cererile acelea în căsătorie când merg eu cu iubi pe autostradă şi întâmplător apar trei maşini cu bannere pe care scrie „Vrei să fii soţia mea” sau când eşti la o nuntă şi mireasa trebuie să arunce buchetul de flori, dar nu mai aruncă nimic, pentru că îl duce personal la victimă, al cărui prinţ deja e în genunchi în spatele ei? Le ştiţi.

Eu trebuia să ies în evidenţă, eu trebuie să fiu unic, trebuie să fiu original aşa că am ales turnul CET Piteşti cu o înălţime de 280 de metri”, a declarat, pentru Mediafax, şoferul de tir.

Iată și videoclipul:

Dacă nu poți vedea clipul apasă aici

CITEȘTE ȘI: Cum vor arăta Kate Middleton, Meghan Markle, Prinții Harry și William la bătrânețe – VIDEO

VIDEO: Cum arată interiorul unei școli din Statele Unite. O elevă româncă ne prezintă școala la care învață ea

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top