Connect with us

Revistateo.ro

Prinţul Harry nu vrea să semneze contractul prenupțial. Are o avere de 30 de milioane de lire

Star

Sperietura prin care au trecut Prințul Harry și viitoarea lui soție. Ce a ajuns la palat

Prințul Harry și Meghan Markle au ajuns să îi eclipseze pe William și Kate. Este cel mai în vogă cuplu al momentului și furnizează zilnic subiecte pentru presa mondenă.

Cei doi urmează să devină un cuplu și oficial, adică se vor căsători în curând. Recent, cuplul a trecut prin momente complicate.

Un plic suspect a ajuns la Palatul Kensington. În plic exista o substanță albă suspectă și a fost anunțată imediat alerta de terorism.

Pachetul a fost analizat de angajații de la Palat înainte să ajungă pe mâinile celor doi. Cuplul regal a fost evident informat cu privire la incident.

Experții au analizat substanța și și-au dat seama că nu e periculoasă. Oricum, în acest caz s-a deschis deja o anchetă. Polițiștii va investiga cazul pentru a afla cine a trimis cele două scrisori suspecte.

CITESTE SI: Prințul Harry a dus-o pe iubita lui la mormântul Dianei. Ce s-a întâmplat acolo

Meghan Markle și Prințul Harry se vor căsători la Catedrala Sfântul George din Anglia pe 19 mai 2018, iar ceremonia va fi transmisă de multe televiziuni. Vor participa o serie de celebrități la acest eveniment, colegi de breaslă de-ai actriței Meghan, dar și figuri regale.

Meghan Markle, la un pas să renunțe la nuntă

E tensiune la Casa Regală. Iubita Prințului Harry, actrița Meghan Markle, se gândește serios la renunțarea la căsătoria cu iubitul ei.

Logodnica Prințului Harry trece prin momente delicate deoarece tânăra nu se poate acomoda cu viața din familia regală.

Actrița în vârstă de 36 de ani nu mai suportă protocolul strict impus de Palatul Regal și încă nici nu a intrat în pâine, cum s-ar zice, notează Daily Mail.

„Meghan ştie că trebuie să acţioneze diferit în public de acum înainte, dar este foarte şocată de unele restricţii la care trebuie să se supună”, a spus o persoană apropiată de actriță.

Conform acestei surse, Meghan consideră că unele reguli sunt violente și ridicole și că nu va putea renunța la felul ei de a fi și nici la stilul de viață.

Apropiata spune că Meghan trebuie să aștepte să i se dea cuvântul și nu suportă acest lucru.

Meghan trebuie să îl lase tot timpul pe Prințul Harry să vorbească primul, lucru care i se pare de netolerat mai ales că este o feministă militantă.

Mai mult, Meghan nu are dreptul să folosească telefonul mobil în public, iar dacă o face este indicat ca orice conversație să nu depășească 2 minute.

Actriței i se par de nesuportat aceste reguli plus altele despre care știu doar cei care se ocupă de protocolul regal.

Sursa foto> hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top