Connect with us

Revistateo.ro

Sora lui Meghan Markle, declarații acide: „Dacă piere tata acum, e din vina ta”

Regalitate

Sora lui Meghan Markle, declarații acide: „Dacă piere tata acum, e din vina ta”

Cearta dintre Samantha Markle și soția prințului Harry este departe de a se încheia. Sora lui Meghan Markle continuă seria dezvăluirilor neașteptate la adresa surorii sale care a ajuns ducesă de Sussex. De data aceasta, Samantha, care este de ani de zile imobilizată într-un scaun cu rotile, vine cu acuzații extrem de grave la adresa lui Meghan Markle.

Femeia își sfătuiește sora să își aprecieze mai mult propriul tată și să se comporte ca o femeie. De asemenea, Samantha a scris pe Twitter că, dacă tatăl lor pățește ceva, este numai din cauza lui Meghan.

„Ce ar fi să îți apreciezi propriul tată? De ajuns. Comportă-te ca un om și ca o femeie! Dacă tata piere acum, este doar vina ta!„, a scris femeia, pe Twitter.

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle, noi acuzații pentru familia regală

Thomas Markle, care a suferit o intervenție chirurgicală chiar înainte ca fiica sa să devină ducesă, a dezvăluit în cadrul unui interviu că starea sa de sănătate nu este tocmai bună.

Unele tabloide britanice au scris despre tatăl Ducesei de Sussex, după ce au apărut în mediul online imagini cu acesta care mânca de la fast-food, la doar câteva zile de la externarea din spital.

Citește și: Meghan Markle a dezvăluit ce îi lipsește de când s-a căsătorit cu prințul Harry

Părerile bărbatului despre ginerele său, precum și despre familia regală britanică au deranjat-o pe Meghan, care a preferat să păstreze distanța de părintele său.

Tatăl lui Meghan vrea să se împace cu fiica sa

Thomas Markle a ținut să-și sensibilizeze fiica prin intermediul unei declarații, acesta sperând că Meghan îl va ierta și îi va vorbi din nou.

„Am avut un infarct, chiar nu-i pasă nimănui?! Aș putea pieri curând. Ea chiar vrea ca acestea să fie ultimele cuvinte pe care ni le-am spus unul altuia?”, a susținut acesta în fața reporterilor de la publicația The Sun.

„Dacă aș avea un mesaj pentru ea, acela este că îmi pare rău pentru tot ceea ce a mers rău între noi. Aș vrea să uităm neînțelegerile și să ne întâlnim. Îmi e foarte dor de tine!”, i-a mai transmis Thomas Markle fiicei sale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top