Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Slabeste opt kilograme in numai sapte zile

Obezitatea a devenit una dintre cele mai grave boli cu care se confrunta omul timpurilor moderne, iar stilul nesanatos de viata le face probleme multor persoane.

Mesele la ore tarzii, sedentarismul, bauturile acidulate si mancarurile grase duc in timp la obezitate si la alte boli asociate cu aceasta, precum diabetul si bolile cardiovasculare.

Toata lumea isi doreste un trup tonifiat si slab, insa acest lucru nu este posibil decat cu un efort pe care trebuie sa il faci.

Daca esti in cautarea unei retete care sa te scape rapid de cateva kilograme in plus, trebuie sa incerci si aceasta dieta.

Multi specialisti in nutritie sustin ca cea mai buna cale pentru a obtine greutatea dorita este sa ai o dieta echilibrata, pe care sa o combini cu exercitii fizice regulate.

Unii oameni cred chiar ca daca mananca mai rar sau sar peste mese scapa mai usor de kilogramele in plus, insa acest lucru este departe de adevar. La finalul zilei nu vei vrea decat sa mananci putin pentru a-ti reveni.

Secretul pentru a slabi sanatos este sa ai trei mese pe zi. Dieta general motor promite slabirea in sapte zile a opt kilograme.

 

Slabeste opt kilograme in numai sapte zile

Prima zi este cea mai importanta din programul GM, deoarece acum iti vei pregati organismul pentru restul programului. Singurele surse de hrana vor fi fructele proaspete, fierte sau conservate, cu exceptia bananelor. Este recomandat sa mananci mult pepene si sa bei 8-12 pahare cu apa.

A doua zi

Singurele surse de hrana vor fi legumele proaspete, fierte sau gatite, insa fara ulei. Cartofii pot fi consumati dimineata, fierti. Iata ce legume poti consuma: salata verde, varza, broccoli, conopida, fasole verde fiarta, morcov crud sau fiert, castravete, bame. Este recomandat sa bei 8-12 pahare cu apa.

Ziua a treia

Poti consuma fructe si legume, exceptand cartofii si bananele. Nu uita sa bei 8-12 pahare cu apa.

Dieta disociata, metoda garantata de slabire

Ziua a patra

In aceasta zi vei consuma doar banane (8-10 buc.) si lapte (3 pahare). Nu uita sa bei 8-12 pahare cu apa.

 

Ziua a cincea

In aceasta zi trebuie sa consumi rosii (6-7 buc.) si carne slaba de vita (2 portii de 280 gr.). Este recomandat sa bei 12-15 pahare cu apa.

Idei pentru intocmirea meniului

Carne de vita la gratar: se asezoneaza carnea cu sare, piper, coriandru, coaja de lamaie, se lasa 10 minute, dupa care se pune pe gratarul  fierbinte, pana se rumeneste si se serveste cu felii de rosii.

Ziua a sasea

Poti manca oricate legume si oricata carne slaba doresti. Nu uita sa bei 8-12 pahare cu apa.

Ziua a saptea

In ultima zi din dieta poti consuma orice legume doresti, sucuri de fructe si orez brun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top