Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Shop Teo Trandafir vă aşteaptă la Bounty Fair. Poftiţi pe la noi!

O nouă ediţie a deja celebrului târg handmade Bounty Fair va avea loc în wekendul 18 – 19 iulie, în curtea Casei Universitarilor din Bucureşti.

CITEŞTE ŞI: Iată cum le poți oferi copiilor din orfelinat o bucurie

Pentru că ulima ediţie a Bounty Fair a fost un real succes şi pentru că vara au loc cele mai frumoase evenimente, târgul de produse handmade va poposi din nou în curtea şi grădina Casei Universitarilor din Bucureşti, între 18 şi 19 iulie.

Porţile vor fi deschise pentru vizitatori în ambele zile începând cu ora 11:00, iar până la 20:00 veţi avea ocazia să vă plimbaţi printre standurile artizanilor şi să participaţi la diferite ateliere de creaţie.

În plus, de data aceasta iubitorii de tradiţie vor avea parte de o premieră: la târg va exista pentru prima dată standul Shop by Teo, care vă aşteaptă cu multe surprize.

Pe lângă acesta, alţi 50 de artizani şi branduri autohtone, plus cele 10 ateliere de creaţie, vă vor aştepta cu braţele deschise, pentru a experimenta preţ de două zile ce înseamnă să creezi artă cu două mâini dibace şi puţină imaginaţie.

Astfel, veţi avea ocazia ca în acest weekend să scăpaţi de canicula din oraş în curtea şi grădina Casei Universitarilor, unde vă puteţi relaxa pe spaţiul verde, ori vă puteţi încerca talentul la standurile prevăzute cu ateliere. Atenţie! Vârsta nu este o scuză, căci oricine poate da naştere unor capodopere desăvârşite, ori unor amintiri amuzante.

În concluzie, nu vă faceţi planuri pentru acest weekend, căci sunteţi aşteptaţi la cel mai recent târg handmade, marca Bounty Fair. Prezenţa este obligatorie!

Sursa foto facebook.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top