Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Sfaturi sexuale de vară pentru fiecare zodie

Sfaturi sexuale de vară pentru fiecare zodie:

BERBEC: SPUNE NU AVENTURILOR CU PERSOANE NECUNOSCUTE
Tendința de a face sex cu persoane pe care nu le vei mai vedea a doua zi este foarte mare. Nevoia de experimentare este mare dar asta nu garantează că îți aduce și fericirea. Una din acele persoane pe care le bifezi la categoria „aventuri” s-ar putea să îți fure inima, iar pentru a evita o decepție în dragoste, evită sexul riscant.

TAUR: SPARGE MONOTONIA
Ești o persoană foarte clasică în privința sexului. Părăsește dormitorul măcar o dată și bucură-te de natură alături de partenerul tău de viață. Puteți încerca jocuri erotice pasionale în hamac sau pe nisipul fierbinte de la mare.

CITEȘTE ȘI: CE CARTE DE TAROT TE REPREZINTĂ
GEMENI: AI GRIJĂ LA SEXUL ÎN APĂ
Penetrarea este dificilă în apă, motiv pentru care trebuie să ai foarte mare grijă. În plus, asigură-te că piscina în care vă bălăciți împreună este curată. Anumite bacterii și ciuperci din apă te pot ține în offsaid pentru tot restul verii.

RAC: FĂ SEX FĂRĂ DRAGOSTE
Vara este anotimpul în care trebuie să îți permiți totul. Dă frâu liber imaginației tale și nu te mai constrânge singur atunci când vine vorba de plăcere.

LEU: AI GRIJĂ CU CINE FLIRTEZI…
La mare, totul e frumos. Multe fete și băieți desprinse din revistele de modă dar… știi cu adevărat cu cine stai de vorbă? Cunoaște bine de tot persoana cu care intri în camera de hotel.

FECIOARĂ: EXPERIMENTEAZĂ
Nu că nu ai face-o deja dar este foarte important să te cunoști cât mai bine. Cum te poți cunoaște altfel din punct de vedere sexual dacă nu încercând toate variantele plăcerii?

BALANȚĂ: SEXUL LA PĂDURE ȘI ATENȚIA LA CĂPUȘE
Te atrage aerul curat de munte, iarba verde, molizii care stau falnici și sunt martorii poveștii voastre de amor. Atenție însă la căpușe.

SCORPION: RENUNȚĂ LA ORGOLIU
Nu ai nevoie de orgoliu când vine vorba de plăcere. Simte-te bine și lasă loc de bună ziua. Nu mai sta și analiza toate lucrurile nesemnificative. Vara are doar trei luni.

SĂGETĂTOR: PROFITĂ DE CĂLĂTORIILE CU PERSOANA IUBITĂ
Și fă sex oriunde mergeți. Aceste aventuri amoroase în cele mai neobișnuite locuri vă vor suda ca pereche și vă vor arăta aspecte necunoscute ale vieții.

CAPRICORN: UN DUȘ RECE SAU UN DUȘ FIERBINTE?
Asta rămâne la alegerea fiecăruia. Cert este că dușul poate fi locul ideal pentru câteva clipe de tandrețe și de nebunie, mai ales când afară e caniculă.

VĂRSĂTOR: AMOR ÎN PLOAIE
Ai în cap această fantezie și cel mai bine ar fi să o pui în aplicare cât mai repede. Firea ta visătoare, latura ta artistică are nevoie de natură și spectacolul fenomenelor naturale chiar și într-un act de dragoste.

PEȘTI: TRANSPIRAȚIA STRICĂ REPUTAȚIA
Nu te lua după toate filmele în care vezi cupluri dornice să facă sex oricum. Transpirația de dinainte de a începe să faci dragoste poate aduce cu sine diferite boli. De la cele mai banale infecții de piele la boli venerice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top