Connect with us

Revistateo.ro

SFATURI Cum sa fii cea mai buna GAZDA la masa de Craciun

Stiri

SFATURI: Cum sa fii cea mai buna GAZDA la masa de Craciun

Masa de Craciun cu preparatele-i specifice, trebuie sa fie incoronata de o servire impecabila oferita de catre gazda. Bineinteles, la masa vei avea doar invitati apropiati, iar tu sigur ca vrei sa ii impresionezi! Uite ce ai de facut pentru un succes garantat. Cum sa fii cea mai buna GAZDA la masa de Craciun!

Cum sa fii cea mai buna GAZDA la masa de Craciun

Inainte sa iti vina musafirii, asigura-te ca toate preparatele sunt asezate frumos pe platouri, gata pregatite sa fie aduse. Nu vrei sa stai prea mult prin bucatarie pentru ca iti vei ignora oaspetii, ceea ce nu e frumos.

Asigura-te ca ai suficient loc pe masa, pe langa decoratii, pentru a evita foiala aceea stanjenitoare de a muta lucrurile dintr-o parte  in alta, pentru a face loc suficient.

CITESTE SI: Ce puneau romanii pe masa de Craciun in anul 1937

CITESTE SI: Povestea pensionarului care isi petrece Craciunul singur a impresionat mii de oameni

Cand sosesc invitatii, intampina-i cu un zambet, chiar daca esti obosita de la pregatirea mancarurilor si a mesei. Acestia se vor simti bine. Condu-i la masa si indica-le locul fiecaruia. Nu ii lasa sa se aseze unde doresc ei, ai putea crea haos. Acum nu trebuie sa fii nici prea autoritara, dar ar fi bine sa ai un plan pentru asezarea la masa, in caz de orice.

Daca ai oaspeti care nu se cunosc intre ei, fa-le cunostinta in primul rand!

Ai grija unde pui hainele invitatilor. Probabil ca daca ai multi invitati, nu vei avea suficient loc in cuier, atunci pune-le la tine in sifonier, pe umerase (pregatite inainte).

Intreaba-i ce vor sa bea, nu le turna tu inainte. Oamenii se vor simti mai bine daca vor vedea ca iti pasa de parerea lor. Chiar daca nu ai o varietate mare de bauturi, asigura-te ca stii ce vor sa aiba in pahare.

Indeamna-i sa manance! Cand se afla in grupuri mari, mai ales in care exista si persoane pe care nu le-au mai cunoscut pana acum, oamenii au tendinta sa fie mai rusinosi. Indiferent daca le e foame, vor refuza sa-si puna multe preparate in farfurie. Tu nu te-ai straduit degeaba! Incurajeaza-i sa manance cat mai mult.

Pune colinde de Craciun pe fundal, muzica intotdeauna destinde atmosfera!

Mai stii si alte sfaturi despre cum sa fii cea mai buna GAZDA la masa de Craciun?

Sursa foto: Huffingtonpost.ca

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top