Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Sfatul zilei pentru fiecare zodie – 7 august 2015

Soseste momentul adevarului pentru Raci, Fecioare si Tauri. E timpul ca lucrurile sa fie spuse pe nume. Vezi sfatul zilei pentru fiecare zodie!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai chef sa lenevesti astazi si nu te mai pasioneaza absolut nimic. Simti ca oricat de mult te-ai strofoca cei din jur nu te apreciaza asa cum meriti. Ia o pauza daca asta te face sa te simti mai bine!

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

E timpul sa recunosti un adevar pe care l-ai tinut ascuns multa vreme. Renunta la temeri si spune lucrurilor pe nume. Te vei elibera in sfarsit!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Sansele sa dai banii pe lucruri inutile cresc, mai ales daca esti prost acompaniat. Evita iesirile cu prietenii extrem de largi la buzunar astazi, daca nu vrei sa suspini dupa aceea ca ai ramas fara bani.

CITESTE SI: Zodiile care au soarta prea dură

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Aduna-ti toate fortele si da-ti doua palme pentru a te trezi la realitate. Nu mai juca teatru pentru ca asta se vede de la o posta.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Esti orbit de un vis pe care vrei sa il infaptuiesti cat mai repede. Ai ocazia sa aplici la jobul mult visat. Nu te deznadajdui!

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu-i asa ca daca spui ce te doare la momentul potrivit, relatiile tale de prietenie devin mai trainice? Acesta este comportamentul corect!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top