Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Sfatul zilei pentru fiecare zodie – 5 august 2015

Mare atentie, dragi Lei, Raci, Scorpioni si Balante! Anumite persoane cu care intrati azi in contact nu au cele mai bune intentii! Vezi sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te mai culca tarziu pentru ca nu poti face fata a doua zi la locul de munca. Nu e de mirare ca mereu esti irascibil cu colegii tai, mai ales atunci cand ti se atrage atentia ca intarzii frecvent.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Fa orice efort necesar pentru a-ti indeplini capriciile. Este timpul sa nu te mai gandesti doar la stransul curelei. Azi e ziua in care ai voie!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu uita ca prietenii adevarati sunt mereu acolo, pentru tine. Daca treci printr-o pasa proasta cu amicul tau cel mai bine, lasa-l o perioada singur, sa isi revina.

CITESTE SI: Top 4 zodii cu care distractia atinge cote extreme

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te destainui astazi usor celor din jur. Acestia obtin informatii pe care le vor folosi impotriva ta, iar asta nu este deloc bine.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai grija pe cine consideri prieten si dusman in aceasta perioada. Cele mai intime detalii despre viata ta trebuie sa ramana pentru tine, macar azi.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA
Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa iti dai voie sa fii tu insuti, indiferent de momentul prin care treci, sa iti permiti sa zambesti si sa razi in hohote de ras, chiar daca nu ai bani? Exact asta e secretul!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top