Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Sfatul zilei pentru fiecare zodie – 29 iulie 2015

Taurii, Balantele si Pestii au parte astazi de surprize una si una. Atentie la sfaturile de mai jos: vezi cum trebuie sa reactionezi in fata anumitor situatii pentru a nu fi afectat!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ziua incepe prost de dimineata din cauza incapatanarii tale. Lasa micile arogante deoparte si pune orgoliul in sertar, cel putin pana se termina discutia cu superiorii tai.

CITESTE SI: ALEGE UN ARBORE DIN IMAGINE SI VEZI CE SPUNE DESPRE TINE!

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi primesti o surpriza din partea unei persoane fata de care nutresti sentimente de mai multa vreme. Nu esti sigur daca accepti cadoul sau nu deoarece iti aminteste de un episod neplacut din viata ta. Gandeste-te bine daca vrei ca acea trauma sa te urmareasca de acum incolo!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Esti in culmea fericirii datorita proiectului care prinde aripi. Micul tau bebelus creste iar asta nu face decat sa te bucure. Fii mai prietenos astazi cu lumea si nu le mai arata fata ta morocanoasa.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

O persoana din familie nu-ti da pace si simti ca trebuie sa discuti urgent problema care iti provoaca insomnii. Suna si lamureste totul, acum!

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai ajuns la propriu in prapastie iar asta iti poate provoca serioase probleme de acum incolo. Toate visele, sperantele, asteptarile tale de la cei din jur se naruiesc vizibil.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Esti foarte multumit de tot ceea ce ai realizat in ultima vreme si meriti sa te cinstesti putin. Ai multe necazuri pe cap, dar chiar si asa, bucura-te din plin de viata.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top