Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Sfatul zilei pentru fiecare zodie – 28 iulie 2015

Berbecii, Gemenii si Fecioarele au astazi capul calendar: trebuie sa faca prea multe calcule, trebuie sa dea prea multe telefoane. Iata sfaturile pentru aceste zodii dar si ce le asteapta pe celelalte 9 semne ale zodiacului.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Tot ce iti doresti este ca ziua de azi sa se termine. Singurul sfat valabil, desi te vei enerva, este sa te calmezi si sa te concentrezi la ceea ce vrei sa faci. Fa-ti un plan bine stabilit de la bun inceput.

CITESTE SI: HOROSCOPUL TIGANESC – AUGUST 2015

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Astazi cineva iti cere ajutorul intr-o problema sentimentala. Nu te baga prea tare in povestile altora de viata pentru ca facerea de bine… nu duce la ceva bun tot timpul!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Azi ai capul plin de tabele si cifre si tot ce iti doresti este ca acest calvar sa se termine. Ia in calcul angajarea unei persoane sau inclusiv sa iti faci o clona care sa lucreze in locul tau.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Te gandesti serios la un proiect pe care ai vrut in urma cu cativa ani sa il pui in practica. Pare tot mai imposibil sa te apuci de el, dar azi iti poti scrie ideile pe o hartie pentru a vedea cat de fezabil este.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Fii liber! Nu te mai gandi la consecintele faptelor tale, indiferent de ceea ce spun ceilalti. Ia in calcul un aspect important – fiind tu insuti, vei fi fericit!

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Iti pare foarte rau ca ai ajuns intr-o situatie in care trebuie sa renunti la obiecte extrem de importante pentru tine. Nu iti face griji, cu timpul vei face rost de alti bani pentru a le inlocui.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top