Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Sfatul zilei pentru fiecare zodie – 2 august 2015

Pentru Raci este momentul oportun sa isi ceara scuze fata de persoana pe care a tinut-o pe jar in ultima vreme. Acelasi lucru este valabil si pentru Scorpioni. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te lua la harta cu familia persoanei iubite chiar daca te simti intepat la masa de duminica. Inghite in sec si discuta ce te deranjeaza dupa aceea cu partenerul tau de viata.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Meriti o mica vacanta sau o iesire la piscina cu prietenii. In fond si la urma urmei, trebuie sa iti traiesti viata indiferent de greutati.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu arunca obiectele vechi din casa fara sa te uiti atent la ceea ce arunci! Unele dintre ele iti vor fi necesare cand nu te astepti.

RECOMANDARE TEST: CAT DE INVIDIOASA ESTI? AFLA PROCENTUL TAU!

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

E timpul sa iti ceri iertare fata de acel membru din familie pe care l-ai suparat foarte tare in ultima perioada.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Azi te simti fericit desi nu ai motive spectaculoase. Esti intr-una din acele zile in care realizezi ca fericirea inseamna chiar asta: sa zambesti mereu, chiar si fara un temei puternic.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Asculta-ti inima si calca peste ratiune, macar azi! Daca poti sa faci un bine cuiva, fa-l! Lasa deoparte orgoliul cand vine vorba de fapte care ii bucura pe altii.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Ai de dat multi bani incepand de maine. Fa azi calculele rapid pentru a nu te lua durerea de cap diseara, cand te intorci de la promenada din oras.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top