Connect with us

Revistateo.ro

zodie

Stiri

Șef sau subaltern? Uite ce replică dă fiecare zodie!

În timp ce unele zodii s-au născut pentru a conduce, altele se pricep mai bine la a îndeplini anumite cerințe. Iată ce replică dă fiecare zodie când se află într-una dintre aceste două posturi.

Berbec.

Șeful – „Nimeni nu are dreptate în afara de mine!”. Odată ce se va face comod în fotoliul de director, acest nativ va uita de unde a plecat și va face orice pentru a spulbera concurența.

Subalternul – „Imi dau demisia!”. Problema Berbecului este că nu acceptă ca cineva să îi spună ce are de făcut. Dacă va simți că tonul cu care i se vorbește de sus este unul neadecvat orgoliului său, își va face bagajul și va demisiona într-o secundă.

Taur.

Șeful – „Nu mă satur niciodată de un lucru bine făcut!”. Cu astfel de replici, Taurul va inspira întotdeauna încredere angajaților și reușește de fiecare dată să impună respect, preferând ca în timpul liber să le dea o mână de ajutor subalternilor decât să-i critice.

Subalternul – „Prima condiție pentru o viață fără griji este să îți placă locul de muncă!”. Va fi mereu genul de angajat pus pe glume, mereu vesel, care nu va încerca însă să iasă în evidență decât prin rodul muncii sale.

RECOMANDARE: TEST ASTRAL: Află care sunt ZODIILE care îți vor marca existența!

Gemeni.

Șeful – „Pentru a fi șef trebuie să cunoști cel puțin la fel de multe ca subordonații tăi!”. Acest nativ este genul de lider care vine la birou în fiacre zi cu o mie de idei, pe care vrea să le implementeze simultan, doar că la final totul va fi și mai complicat. Din acest motiv tinde să depășească programul de lucru, asta pentru că este de părere că doar el poate rezolva lucrurile.

Subalternul – „Ai auzit ce a pățit colega de la HR?”. Chiar dacă este o persoană agreabilă, toată ziua bârfește și este la curent cu cele mai noi informații și mondenități. Asta nu înseamană că duce lipsă de inventivitate ori forță de muncă și este chiar un angajat de top.

Rac.

Șeful – „Totul se masoară în bani!”. Una dintre cele mai mari obsesii ale acestui șef va fi mereu situația financiară. Din acest motiv muncește mult și vrea același lucru și de la subalterni. Nu uită niciodată nimic, iar recompensele sunt aplicate mereu în funție de productivitate.

Subaltern. „Am înțeles că programul începe la ora opt, dar eu am sa fiu aici la șapte și jumătate!”. Racul subaltern va crea mereu impresia că vrea să-i fure postul șefului său, întrucât este uneori exagerat de conștiincios. Dacă are parte de colegi lipsiți de această pasiune, îi va pune mereu într-o lumină proastă.

Leu.

Șeful – „Nu uita că eu sunt șeful!”. Pentru că este foarte bun în ceea ce face, acest șef vrea mereu ca subalternii săi să se ridice peste limita așteptărilor sale. Are o slăbiciune pentru lingușeli și nu tolerează ca cineva să-i păteze imaginea.

Subaltern – „Dacă vrei să fac asta, trebuie să precizezi ce calități mă recomandă!”. Asta înseamnă că poate fi un angajat model dacă șeful îl mai stimulează din când în când. Altfel, va face orice pentru a ieși în evidență, iar asta nu este mereu un lucru bun.

Fecioară.

Șeful – „Progresele se înregistrează încet, dar bine!”. Se pare că Fecioara este singura zodie care nu are ce căuta la conducere. Dacă va obține fotoliul de șef, aceasta se va axa mai degrabă pe lucruri mărunte, decât să pună la cale un plan pe termen lung.

Subaltern – „La ordinele dumneavoastra!”. Meticulos și foarte atent, angajatul Fecioară va face orice pentru a-și satisface șeful, iar în spațiul său de lucru totul va străluci. Dacă nu găsește ceva sau greșește un anumit lucru, toată ziua va fi un calvar.

Citeste mai mult in pagina 2

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top