Connect with us

Revistateo.ro

Afla care este secretul siluetei lui Denise Iacobescu. Mama Antoniei are o silueta de invidiat la aproape 50 de ani. Cum reuseste sa se mentina in forma?

Star

Secretul siluetei lui Denise Iacobescu, mama Antoniei

Mama Antoniei, Denise Iacobescu, are o silueta de invidiat. Are aproape 50 de ani, insa arata ca la 20 de ani. Afla cum reuseste sa se mentina in forma si sa isi pastreze tineretea.

Care este secretul siluetei lui Denise Iacobescu

Antonia este una dintre cele mai frumoase vedete din Romania. A mostenit aceasta frumusete de la mama ei. Secretul frumusetii lui Denise Iacobescu este unul simplu, insa eficient.

Denise Iacobescu, mama Antoniei, are o silueta de invidiat. La aproape 50 de ani, femeia reuseste sa arate ca la 20 de ani. Are un stil de viata sanatos si echilibrat, care o ajuta sa se mentina in forma. In legatura cu acest aspect, Denise Iacobescu a declarat: „Incerc sa stau in forma. Daca cumva am intrecut masura, o las mai moale pentru ca sunt gurmanda ce-i drept. Daca simt eu ca am pus ceva kilograme in plus incerc sa ma mai abtin. Desigur, salatele, piept de pui, cam orice manânca oricine tine dieta.”

Mama Antoniei a vorbit si despre ceea ce urmeaza sa faca de Paste. Se pare ca va petrece sarbatorile impreuna cu familia. In plus, alaturi de ea va fi si Dominic, fiul Antoniei si al lui Alex Velea: „De Paste, cu familia. O sa merg la tata, o sa-l iau si pe Dominic cu mine.”

Articole pe aceeasi tema:

Laura Cosoi, lectie despre alimentatie si medicina ayurvedica

Dupa ce a fost diagnosticata cu cancer, Edith Gonzalez a luat o decizie surprinzatoare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top