Connect with us

Revistateo.ro

Secretul pe care Oana Sarbu l-a ascuns despre "Liceenii"

Star

Secretul pe care Oana Sarbu l-a ascuns despre „Liceenii”

Oana Sarbu ramane o figura emblematica a filmului romanesc. La cei 48 de ani ai sai, la 30 de ani de la aparitia in „Liceenii”, vedeta dezvaluie cu ce probleme s-a confruntat la turnarea peliculei.

Oana Sarbu a declarat pentru Click un lucru pe care nimeni nu il stia. Pentru a juca in „Liceenii” actrita a avut nevoie de aprobarea parintilor. „Am avut nevoie de aprobarea parintilor, doar eram eleva la liceu si dispuneam de grija parintilor mei. Mai ales ca urma Bacalaureatul”, a declarat vedeta pentru ziarul mai sus amintit.

Oana Sarbu a mai spus ca i-a fost greu la inceputurile filmarilor si ca era una din cele mai timide actrite de pe platou. „Eram perceputa ca fiind mai putin comunicativa”, explica Oana. Actrita mai spune ca a pastrat legatura cu Stefan Banica Junior, iar cu domnul Caramitru se intalneste cand merge la spectacolele sale de la Teatrul National Bucuresti. „Cu doamna Tamara sunt vecina. Intr-o vreme ne vedeam destul de des. Cu Cesonia, foarte rar. Nu mai stiu nimic de ea. Am facut acum cativa ani un pictorial cu toti”, a mai marturisit actrita.

Intristata pentru ca a ‘disparut’ din lumea artistica

„Mie-mi place sa cant. Ma bucura cand lumea ma-ntreaba de ce nu apar mai des, ma si intristeaza. Si-apoi, nu toata lumea e la fel. Nu vreau sa fiu malitioasa, dar ca sa-mi promovez o melodie trebuie sa ‘nasc’ un eveniment care nu are nicio legatura cu melodia.

CITESTE SI: Oana Sarbu traieste o drama: „Ma doare”

Sau sa ma asez pe o canapea unde sunt supusa unui chestionar. Nu sunt dispusa la astfel de tehnici de PR”, a mai spus vedeta in interviul pentru ziarul tabloid.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top