Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Se întoarce înțeleptul Mercur, de data aceasta în Gemeni! Ce pățesc toate zodiile

Mercur intră în zodia Gemeni pe 7 iunie, adică în mai puțin de 24 de ore. Află cum vei fi afectate, în funcție de zodia ta.

Mercur în Gemeni pe 7 iunie – ce se întâmplă cu zodiile

Mercur este o planetă de care foarte multe zodii se tem, mai ales atunci când este în mișcare retrogradă. Ei bine, de data aceasta lucrurile nu vor sta atât de prost pe cât ar crede unii. Planeta Mercur este planeta înțelepciunii, cea care se ocupă de Casa Comunicării și de relațiile personale ori de natură profesională, intectuală. Gemenii sunt cei mai avantajați de mișcarea lui Mercur, care intră în această zodie la ora 01 și 16 minute.

Fecioarele și Taurii, dar și Capricornii, primesc o atenționare din partea înțeleptului Mercur. Aceste zodii de pământ trebuie să își facă ordine în viață, în special Fecioara, care este guvernată de planetă.

Cât despre soarta zodiilor de apă, adică Rac, Pești și Scorpion, urmează o perioadă ceva mai benefică din punct de vedere profesional. Din punct de vedere relațional lucrurile s-ar putea schimba nițel, semn că trebuie să discute mai mult cu partenerii de viață, să le acorde mai multă atenție. Nativii Pești au cele mai multe șanse să depășească micile frecușuri, micile obstacole.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice 5-11 iunie 2017

CITEȘTE ȘI: Sfatul săptămânii 5-11 iunie 2017 pentru fiecare zodie

Zodiile de foc au o perioadă de foc, însă vorbim aici de focul facerii, de focul creativității. Leii, Săgetătorii și Berbecii au de trecut printr-o serie de etape importante. Vor fi în competiție cu ei înșiși și vor demonstra că nimic nu le este imposibil.

Celelalte zodii de aer, Vărsător și Balanță, vor traversa o perioadă de meditație, o perioadă în care vor fi expuse la tot felul de situații noi, din care vor avea multe de învățat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top