Connect with us

Revistateo.ro

Scrisoarea unei mame care nu vrea sa isi vada copilul

Stil de viata

Scrisoarea unei mame care nu vrea sa isi vada copilul


Nadia este o femeie in varsta de 35 de ani. In urma cu doi ani a primit o lovitura dura de la viata chiar de la baiatul ei. In urma divortului, acesta a trebuit sa aleaga intre mama si tata. Desi avea o relatie apropiata cu Nadia, mult mai buna decat cu tatal betiv, tanarul a facut o alegere ce a semanat multa durere in sufletul acestei mame.

Scrisoarea unei mame care nu vrea sa isi vada copilul

„Mi-e foarte greu sa ating acest subiect, dar o fac pentru a ma descarca. Acum doi ani am divortat de Liviu, barbatul langa care credeam ca voi avea liniste pana la sfarsitul vietii. Betiile sale zilnice si amantele pe care le-am descoperit mi-au pus capac. Nu mai suportam duhoarea combinata de vodka si bere cu care se apropia de mine sa facem sex. Sunt lucruri pe care copiii nu le pot intelege si nici nu trebuie sa le explicam.

Nu mai spun ca am indurat injuraturi si batai doar pentru ca mancarea pe care o faceam nu ii era pe plac ‘domnului’. Fiul meu mi-a luat apararea de multe ori si, la numai 11 ani, i-a tinut piept sotului. Era eroul meu. El m-a salvat de la multe batai. A sosit apoi ziua in care i-am spus ca nu mai pot sta cu tata si ca voi divorta.

Statul imi dadea mie copilul pentru ca pot sa il intretin, dar micutul a fost intrebat de psihologi si, dupa numeroase contestatii depuse de sotul meu in instanta, baiatul a fost cel care a ales langa cine sa traiasca.

Pentru el scriu aceste randuri, pentru Mihnea. Puiul meu, sa stii ca ma gandesc in fiecare zi la tine, dar nu pot trece peste faptul ca ai vrut sa mergi cu omul de care m-ai aparat. Stiu ca are o situatie financiara buna, dar tu nu ar trebui sa gandesti asa la varsta asta, caci nu asa te-am crescut. Intr-o zi, cand vei fi mare si pe picioarele tale, o sa intelegi de ce m-ar durea foarte tare sa te mai vad.

Poate ca va veni ziua in care o sa vreau sa stam de vorba, dar vreau sa fie acea zi in care sa gandesti cu capul tau. Deocamdata, gandesti cu mintea tatalui tau si asta ma doare. Ma doare foarte tare. Ai grija de tine!”, ii scrie femeia ‘puiului’ ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top