Connect with us

Revistateo.ro

barbatii

Stiri

Scrisoarea femeii care MANIPULEAZA barbatii. Finalul te va surprinde!

Este greu pentru o femeie sa recunoasca faptul ca este putin cam… manipulatoare. Aceasta scrisoare spune totul!

Recunosc, intotdeauna mi-a placut sa domin si sa fiu superioara. Am fost asa cu parintii mei, copiii cu care ma jucam in fata blocului, colegii de la scoala si, apoi, cu toti barbatii pe care i-am intalnit. Iar asta mi-a placut cel mai mult! Sa joc barbatii pe degete, sa vad cum sunt dispusi sa imi indeplineasca toate dorintele si sa ii conving, intotdeauna ca ideile mele sunt cele mai bune.

Am avut mai multi iubiti, toti construiti dupa placul meu. Era blond dar eu mi-as fi dori sa fie brunet? Il faceam sa se vopseasca. Nu ii placeam prietenii? Nu se mai intalnea cu ei! Visam la o excursie la munte? Din pamant, din piatra seaca, barbatii din viata mea faceau cumva sa imi indeplineasca dorinta.

CITESTE SI: Scrisoare soc: Cum am ajuns sa-l iubesc pe cel care ar putea sa-mi fie bunic! “Nu ma judeca inainte sa citesti asta…”

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege o fotografie si afla la ce afectiune psihologica esti predispus!

Desigur, si o fata care manipuleaza trebuie sa plateasca un pret. Ca sa ii pot convinge sa faca ca mine, trebuia sa fiu zambitoare, sa privesc gales barbatii si sa par mereu dornica sa facem ce vrea el, desi… iesea fix pe dos. Le spuneam barbatilor ca sunt dispusa sa fac orice pentru ei, dar cand nu aveam chef de un film, sub nicio forma nu as fi iesit din casa sa merg la cinema. Daca mi se parea ca mama unui barbat se baga prea mult in viata lui si in relatia noastra, aveam grija ca el sa o indeparteze. Atunci cand nu mi-a convenit ca unul dintre acesti barbati, artist, nu castiga destul de pe urma tablourilor lui, l-am pus sa isi gaseasca un loc de munca “serios”! Ca doar bratarile alea nu se cumparau singure!

Imi placea sa joc barbatii pe degete si sa jonglez cu nervii lor cat de mult puteam. Cateodata ma razgandeam de cateva ori inainte sa luam cina, doar ca sa imi demonstrez mie ca el este la dispozitia mea 100%.

Cateodata barbatii nici nu si-au dat seama ca ii manipulam si respectau intru totul ceea ce spuneam eu. Altii isi dadeau seama ca ma cam joc si incercau sa opuna rezistenta, insa nu prea reuseau. Cei care isi dadeau seama din prima… ei, cu acestia e alta poveste! O provocare! Era mai greu, dura mai mult si aveam nevoie de multa rabdare ca sa fiu “perfecta”, astfel incat acest barbat inteligent sa uite de micul meu… defect. Si cand lasa garda jos si ma vedea ca pe o printesa vulnerabila, atacam! Il manipulam sa faca ce doream eu.

A mers fantastic, pana cand l-am cunoscut pe cel care mi-a schimbat parerea despre barbati. El nu era o simpla marioneta, gata sa se lase manipulat de mine in orice clipa. A fost cel care mi-a furat inima si care m-a facut sa ii recunosc, inca de la inceput, ca imi cam place sa manipulez. Mi-a zis ca nu este nevoie sa il conving sa faca ceva, caci atunci cand privesti in aceeasi directie, nu e nevoie de motive, explicatii sau tehnici de manipulare.
Suntem impreuna acum si imi dau seama ca avea dreptate. Imi pare rau pentru toti barbatii pe care i-am jucat pe degete si, de acum, m-am schimbat!

CITESTE SI: CUTREMURATOR: Scrisoare catre sotul care m-a lovit

CITESTE SI: Scrisoare către fostul meu, care a preferat pornografia în locul meu

Sursa foto: illusion.scene360.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top