Connect with us

Revistateo.ro

Scrisoare pentru mama

Inedit

Scrisoare pentru mama. “Ti-am spus vreodata ca esti incredibila? Ti-am spus cat de mult te iubesc?”

Scrisoare pentru mama | Avem propriile vieti. Avem grijile noastre de zi cu zi si uneori prea putin timp ca sa ducem la bun sfarsit tot ce ne-am propus. Prinsi in rutina asta ca intr-un malaxor, uitam ca mamele asteapta doar un telefon. Sa le intrebam ce fac si, mai ales, sa le spunem ce facem noi. Sau sa le cerem ajutorul. Dar cat de mult le iubim de cand nu le-am mai spus? De 8 Martie, spune-i mamei tale cat e de grozava! Alicia i-a scris mamei sale. Aceasta e scrisoarea ei.

Draga mama,
ti-am spus vreodata ca esti si ca ai fost intotdeauna cea mai buna prietena a mea? Chiar si cand nu erai de acord cu mine, cand mi se parea ca ma cicalesti si ca nu intelegi nimic din ce traiesc si din ce spun. Nu stiu cum ai reusit, dar de fiecare data cand simteam ca ma scufund, deodata aparea mana ta pe care sa o apuc si sa ies iar la liman.

De cate ori am intrat in bucluc, s-a intamplat exact asa cum mi-ai spus tu ca o sa se intample, dar niciodata dupa aceea nu mi-ai zis “Ti-am spus eu?” De fiecare data cand ti s-au adeverit spusele, mi-ai zambit, m-ai luat in brate si mi-ai amintit ca am de invatat din orice experienta pe care o traiesc. Oricat de buna sau de rea ar fi ea!

Mi-am amintit azi-noapte de prima mea suferinta din amor. Il mai tii minte pe Robert? Aveam vreo 16 ani si eram grasuta. Ma rog, de fapt nu eram atat de slaba precum Anne, spectaculoasa Anne de care s-a indragostit si pentru care, imi ziceam eu, m-a parasit. Mi se parea ca niciun baiat nu o sa ma mai placa niciodata. Ca sunt urata, grasa si de neiubit. Tin minte perfect dimineata aia in care ai venit la mine in camera, ai tras draperiile, ai oprit muzica si te-ai asezat pe marginea patului. Erai imbracata in trening si mi-ai zis: “Alicia, am o problema si am nevoie de ajutorul tau!

Scrisoare pentru mama

Mi se pare ca m-am cam ingrasat, as vrea sa alerg si sa merg la sala, dar n-am mai facut asta de multa vreme si ma simt prost sa o fac singura. Ma ajuti? Mergi cu mine?” De fapt, tu voiai sa ma ajuti pe mine, dar ma stiai incapatanata si atunci ai pretins ca ai avea nevoie de ajutorul tau… Tin minte cum m-am dat jos din pat neincrezatoare.. Dar m-ai facut sa ma simt folositoare cuiva dupa multa vreme.

Citeste si: Scrisoare pentru mama. “Ti-am spus vreodata ca esti incredibila? Ti-am spus cat de mult te iubesc?”

Citeste pe blogul Teo Trandafir: Ai mei au avut habar

Si a urmat una dintre cele mai frumoase vacante de vara din viata mea: alergam impreuna, m-ai dus la coafor pentru prima data, mergeam impreuna la cafenea si apoi faceam iar sport… Incet, incet, am redevenit fata increzatoare care fusesem. Ti-am multumit vreodata pentru asta? Si pentru dimineata in care ai aparut la usa dupa ce, in seara de dinainte, ai simtit lacrimi in glasul meu, desi eu facusem tot posibilul sa le ascund?

Te iubesc, mama! Te iubesc fiindca m-ai invatat ca am voie sa fiu trista cand sunt trista. Ca am voie sa fac greseli, dar ca ar fi excelent daca as reusi sa invat ceva din ele.

Te regasesti in povestea Aliciei? De 8 Martie, scrie-i si tu mamei tale. Spune-i si tu cat de mult o iubesti si de ce!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top