Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop luna iulie Scorpion

Horoscop Lunar

Scorpion – Horoscop Luna Iulie

Horoscopul lunii iulie 2014 pentru zodia Scorpion- Dragoste, Cariera si Relatii

HOROSCOP LUNA IULIE SCORPIONAspecte generale
Intri si mai mult in atentia astrelor luna aceasta pentru ca Marte finalmente se va desprinde de Balanta, de care a stat lipit ca marca de scrisoare inca din luna decembrie – si e o raritate un tranzit atat de indelungat! – si se va muta pentru cateva luni in ograda ta, unde se simte excelent, doar e la el acasa!

De pe 26 iulie si pana la mijloc de septembrie, vei primi resurse imense de energie, curaj si ambitie de la aliatul tau martian, care va face echipa buna cu Saturn, aflat si el de ceva vreme in zodia ta, astfel incat tot ce pornesti, tot ce doresti sa faci, sa prinda contur, spre marea ta satisfactie.

Totusi, mutarea lui Jupiter intr-o zodie de foc nu iti este prea mult pe plac, pentru ca te cam irita iar tu, se stie, esti mereu ca un butoi cu pulbere gata sa explodeze, totusi intrarea lui Jupiter in Leu, din a doua parte a lunii, te face mai ambitios, mai bataios, mai dornic sa te afirmi la justa valoare. Ai pretentii mari de la tine si merita sa lupti, pentru ca e vremea ta sa stralucesti!

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top